Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Produktionsteknik - Trä, möbler och inredning, 300 YH-poäng

Träcentrum
Hantverk
Industri
Kultur & Design
Produktionsteknik - Trä, möbler och inredning, 300 YH-poäng beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
1,5 år
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Träcentrums Yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) på 3 terminen är anpassad efter arbetsmarknadens behov av produktionsteknisk kompetens, specifikt för trä, möbel och inredningsföretag.

Utbildningen förbereder dig för en yrkesroll som produktionstekniker, produktionsplanerare, kvalitetstekniker eller produktionsledare inom tillverkande industrin och ger Yrkeshögskoleexamen Produktionsteknik – Trä, möbler och inredning.

Utbildningsorter är Nässjö och Tibro och utbildningen sker i nära samarbete med din nuvarande eller framtida arbetsgivare. Du som deltagare kan antingen vara någon som redan arbetar i ett företag inom trä, möbel och inredning eller någon som är intresserad av att komma in i en av de viktigaste branscherna i Sverige.

 

Logga för Träcentrum
Om Träcentrum

Stiftelsen Träcentrum bildades 1991 och engagerar idag utöver de ursprungliga 37 stiftarna ett stort antal trä, möbler och inredningsföretag i hela Sverige. Samverkan är kärnan i hela verksamheten och våra samarbetspartners finns på alla samhällsplan, från näringsliv till universitet och myndigheter.

Träcentrum vill höja kompetensen, främst inom trä, möbler och inredningsbranschen genom utbildningar på olika nivåer. Kortare och företagsanpassade utbildningar erbjuds via vår projekt och utvecklingsverksamhet, arbetsmarknadsutbildningar erbjuds i samverkan med Arbetsförmedlingen och eftergymnasiala utbildningar erbjuds i samverkan med Tekniska högskolan i Jönköping

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök