Blocket Utbildning är en del av

Intensiv grundkurs i fillers

Lux Treatments
Skönhet
Intensiv grundkurs i fillers beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris (exkl. moms)
19 500 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Västerås
Löpande starter
Kort om utbildningen

Trötta ögon, hängig hy och tunna läppar kan snabbt botas med fillers. Därför är det viktigt att kunna injicera rätt. Med vår grundkurs i fillers kommer du under två dagar att lära dig injektionsteknik för hela ansiktet. Kursen består dels av teori och dels av praktik, där du med hjälp av handledare kommer att få injicera på en modell.

Injektionsteknik lärs ut för alla områden i ansiktet (dock ej tear-through där tidigare erfarenhet krävs). Med vår utbildning inom fillers är du ej bunden till specifikt fillersmärke utan kan jobba med alla HA-märken på marknaden. Vi är ingen agentur för specifikt märke utan lär dig endast injektionsteknik där du efter avslutad utbildning kan jobba med vilken filler du vill. Vår erfarenhet är att olika fillers lämpar sig bäst på olika typer av personer och önskemål och därför ska man inte vara låst till ett specifikt märke utan kunna erbjuda olika sorter. Du får lära dig att skulptera läppar, kinder, nasolabialveck och marionetter. Efter teori får du med handledarens hjälp injicera på modell. Antingen tar man med sig en person själv eller så kan vi hjälpa till med modell för din elevbehandling.

Studieort: Västerås & Linköping
Studielängd: 2 dagar
Pris: 24 375:- inkl. moms

Kursstarter:
Kursen ges vid flera tillfällen under året. Kontakta utbildaren vid intresse då startdatumen är flexibla och det finns möjlighet till privatkurser.

Logga för Lux Treatments
Om Lux Treatments

Lux Treatmens har funnits sedan 2016. I början fanns vi bara i Västerås men sedan 2018 har vi även utökat till Linköping. Nu är vi även inte bara en klinik utan också en akademi.

Vår personal är certifierad inom bl.a. fillers, botox, trådlyft, microneedling och kemisk peeling samt har mycket erfarenhet från arbete inom branschen. Därför kan du känna dig trygg med att du får den bästa och mest professionella hjälpen under våra behandlingar samt att du får en gedigen utbildning om du väljer att utbilda dig hos oss.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök