Blocket Utbildning är en del av

Juridik, Law - Middlesex University London

Studin
Juridik
Juridik, Law - Middlesex University London beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Middlesex University School of Law har en mycket internationell profil och studierna är en språngbräda till en yrkeskarriär som jurist eller inom politik och internationella relationer. 

Juristprogrammen vid School of Law på Middlesex University är professionellt yrkesinriktade och internationellt erkända. Global handelsrätt och rättssystem runt om i världen baseras på engelsk och brittisk juridik och en juristexamen från ett engelskt universitet kommer att öppna dörrarna till en internationell karriär inom juridik.

En juristexamen värderas högt av arbetsgivare och kan användas i en bredd av yrkesområden inom lokala myndigheter, politik, statlig och offentlig förvaltning, näringsliv och administration.

Möjlighet finns att specialisera sig mot bl.a internationella relationer, handelsrätt, internationell politik, mänskliga rättigheter eller kriminologi.

Kandidatprogrammen i juridik leder till en Bachelor (BA) in Law eller en LLB Law. För dig som vill studera vidare inom juridik finns Master och Graduate Diplomas in Law

EXAMEN
Kandidat, BA (Hons) och LLB Law

Logga för Studin
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök