Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certified Social Media Manager

Wednesday Relations
Marknadsföring
Certified Social Media Manager beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 dagar
Pris (exkl. moms)
19 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du vässa till ditt CV, spetsa din kompetens och öka din kunskapsnivå inom digital marknadsföring och sociala medier?

Certified Social Media Manager är utbildningen för dig eller för företag som vill ta närvaron i sociala medier till nya nivåer, med en tydlig koppling till faktisk affärsnytta. Med hjälp av en tydlig digital strategi kan du både stärka kundlojaliteten, generera fler konverteringar och öka lönsamheten genom sociala medier. Utbildningen resulterar i en certifiering som Social Media Manager. Varje grupp består av max 16 deltagare för att det ska bli en bra dynamik och nätverkande.

Vem borde gå?
Utbildningen passar dig som idag t.ex. arbetar som:

  • Marknadschef
  • Digital strateg
  • Marknadsansvarig
  • Kommunikatör
  • Marknadsansvarig
  • Social Media Coordinator/Manager


Eller så är du inte något av ovan än, men vill gärna bli en expert på Sociala Medier. Då är den här utbildningen perfekt för dig att skaffa dig all kunskap du behöver och genom ett certifikat bli den bästa kandidaten för ditt framtida jobb. 

Huvudlärare
Huvudlärare för utbildningen är Daniel Erkstam. Du kommer också träffa och lära av inbjudna experter. 

"GRADE A! Han är riktigt bra på att förmedla kunskap på ett storytelling-vis så att det aldrig blir tråkigt. Han känns engagerad och genuint intresserad och duktig inom sitt ämne också."

"Daniel har mångårig och bred erfarenhet och är supertrevlig. Han blandar hårda fakta med intressanta exempel och kan dela med sig av personliga reflektioner på ett bra sätt. Han har gjort professionella bedömningar av när det passat bäst att han själv hållit i utbildningen och när det har passat bättre med en gästföreläsare. Han har också bidragit till att skapa en trevlig sammanhållning i gruppen. Gästföreläsarna har också varit supertrevliga och väldigt engagerade och har kompletterat kursen bra med sina specifika kompetenser"

"Daniel är helt fantastisk, man lär sig så grymt mycket och han är så aktuell."

Erbjuds även på distans, läs mer på hemsidan

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
2021-11-02

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Wednesday Relations

Om Wednesday Relations

Wednesday Relations är en plattform för kompetensutveckling. Vi utvecklar medarbetare och organisationer i det senaste inom Marketing, Customer Experience, CRM, Sociala medier och e-commerce. Vi arrangerar kostnadsfria events, konferenser, utbildningar, skräddarsydda kurser och konsultförmedling i Stockholm, Göteborg och Malmö för att du ska få inspiration och den senaste kunskapen.

Vår grunddevis: Att utnyttja kund- och kundrelaterad information för att öka kundens upplevda värde och samtidigt öka företagets lönsamhet.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök