Masterclass: Försäljning för icke-säljare

SvD
Försäljning
Masterclass: Försäljning för icke-säljare beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris (exkl. moms)
8 900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
2 november 2020
Kort om utbildningen

Att kunna sälja är en nödvändig del av att göra affärer. Nu kan du som inte arbetar med renodlad försäljning få grunderna i hur man framgångsrikt utvecklar sina säljegenskaper. 
I samarbete med Schibsted Akademi.

Vad innehåller kursen Försäljning för icke-säljare?
Genom Schibsted Academy får kursdeltagarna praktiska verktyg och relevanta modeller, som kan börja användas direkt. Kombinationen av träning och personlig feedback ger kompetens att snabbt höja nivån i ett ledarskap. På kursen möter vi personer med erfarenheter av ledarskap från olika branscher och företag, vilket ger alla möjlighet att bredda det personliga nätverket och lära av andra.

Vad du lär dig
I det här programmet får deltagarna både insyn i hur professionellt säljarbete ser ut och vilken central roll medarbetare som inte jobbar direkt med försäljning ändå spelar för att nå kommersiell framgång.

Programmet kommer ger en större insikt i hur du med små medel kan skapa starkare kundupplevelser. Du får även en ökad förståelse för säljarens vardag, och hur du kan bidra till era försäljningsframgångar – både direkt och indirekt.

Vem passar kursen för?

  • Du som har insett vilka möjligheter som genereras när hela företaget jobbar integrerat med att skapa kundnytta och köpupplevelser
  • Du kan arbeta operativt, nära säljare i en produkt- service- eller HR-roll. Eller ha en mer strategisk roll där du kan påverka den interna synen på prestationskultur, samverkan och ett kunddrivet arbetssätt
  • För att få olika perspektiv och nyttja kursdeltagarnas olikheter välkomnar vi deltagare i alla åldrar och från olika branscher
Logga för SvD
Om SvD

Väx med Svenska Dagbladet

Hitta nya vägar på en begränsad marknad, lär dig hur feedback kan skapa framgång eller uppdatera din affärsmodell med hjälp av digitalisering och plattformstänkande.

Anmäl dig till en av våra nya, exklusivt framtagna kurser nu!

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök