Acting for Stage & Screen - Regent's University London

Studin
Kultur & Design
Media & Kommunikation
Språk / Språkvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Storbritannien
Löpande starter
Kort om utbildningen

Alla traditioner inom skådespel har sina styrkor och i detta program kommer du att utbildas i skådespelarteknik från en stor bredd av världens teaterkulturer.

Utbildningen kombinerar en aktiv blandning av teori och praktik. Du kommer att utforska din kreativa potential inom skådespel, röst, rörelse och scenkonst. Som en del av examen har du en viktig roll i en teateruppsättning som regisseras av en professionell regissör och sätts upp på skolans egna Marylebone Theatre.

Under hela utbildningen ges du möjlighet att samarbeta med studenter från utbildningen i Film & Screen. Du lär dig att agera framför kameran, samt lär dig processerna bakom att agera för film och TV.

Under en valfri termin utomlands har du möjlighet att fördjupa dig också i ett annat land och dess unika teaterkultur.

Regent’s erbjuder den kreativa utbildning och träning som krävs för att utveckla dig till professionell yrkesverksam inom den moderna teater-, film, TV – och medieindustrin. Efter examen har du specialistkunskaper och tvärvetenskapliga färdigheter för en yrkeskarriär i denna utomordentligt krävande och mångsidig sektor.

Upplev undervisning i toppklass och en fantastisk läromiljö på Regent’s campus mitt i världsmetropolen London.

EXAMEN
Bachelor, BA (Hons), kandidat

STARTER
Kurser startar i september och januari varje år.

Läs mer och ansök
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler