Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Filma med mobilen

Sveriges Kommunikatörer
Marknadsföring
Media & Kommunikation
Filma med mobilen beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris
9 994 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Lär dig planera, producera och distribuera digital video för din verksamhet.

Rörlig kommunikation är idag ett måste för alla som jobbar med digital marknadsföring. Video skapar engagemang, ökar kundkonvertering och gör kunder mer köpbenägna.

Men kan du göra film av hög kvalité utan att anlita ett produktionsbolag? Svaret är ja! Som kommunikatör kan du snabbt producera högkvalitativ mobilfilm för medarbetare och kunder. Här lär du dig hur du enkelt kan förbereda, producera och publicera högkvalitativ film med din mobiltelefon.

Grafikappen Clipsk ingår kostnadsfritt i kursen. Med den kan du enkelt lägga på grafik, addera textfält, bilder med mera på dina mobilfilmer. (Clipsk-appen fungerar än så länge enbart för Iphone).

Ordinarie pris
7 995 kr ex. moms

Medlemspris
5 995 kr ex. moms

Plats

  • Stockholm
  • Malmö
  • Göteborg

Kommande utbildningsstarter

Malmö

Utbildningsstart

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Sveriges Kommunikatörer

Om Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer erbjuder utbildningar inom kommunikation och ledarskap. Vi skräddarsyr också kompetensutveckling för företag och offentliga verksamheter. Vår vision är att kommunikation ska ses som den starka kraft som driver förändring och förflyttar företag och samhälle framåt. Som medlem får du alltid 25 % rabatt på våra kurser och nätverk.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök