Blocket Utbildning är en del av

Skådespelarprogram Acting for Film i Prag

Studin
Kultur & Design
Media & Kommunikation
Skådespelarprogram Acting for Film i Prag beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Tjeckien
Vinter 2021
Tjeckien
Höst 2021
Tjeckien
Vinter 2022
Tjeckien
Höst 2022
Kort om utbildningen

Studera till skådespelare för film & TV på Prague Film School! Denna eftergymnasiala yrkesutbildning är en intensiv internationell skådespelarutbildning helt inriktad på skådespel för film och TV. Du instrueras i konsten och hantverket att agera framför kameran.

Till skillnad från de flesta skådespelarutbildningar i världen (som utbildar för teater) är utbildningen helt fokuserad på skådespel för film & TV, det område som erbjuder störst karriärmöjligheter för skådespelare. Utbildningen hjälper både aktiva och blivande skådespelare att finslipa sitt agerande för filmduken och ger dig färdigheter för en karriär inom film och TV. 

Som elev tränas du rigoröst i on-camera acting, röst, rörelse, skådespelarteknik och metod. 

Under hela utbildningen agerar du framför kameran genom att delta i de filmer som görs av elever på skolans filmprogram. Detta innebär att du har möjlighet att medverka i hundratals filmer som spelas in under året.

Prague Film School ger dig tillgång till de bästa lokala castingbyråerna och regissörerna och flera studenter från skolan har fått roller i de stora produktioner som kommer till staden.

EXAMEN
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 1 år

STARTER
Programmet startar i september och januari varje år

Logga för Studin
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök