Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Social Media Manager - Onlineutbildning

Grafiska Akademin
Marknadsföring
Media & Kommunikation
Social Media Manager - Onlineutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
Egen takt
Pris
3 995 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Som Social Media Manager ansvar du för företagets sociala medier, marknadsföring och digitala kampanjer. På denna kurs lär du dig att producera kreativt innehåll och högkvalitativa strategier för att driva riktad trafik i dina sociala kanaler.

I rollen som Social Media Manager behöver du en bred samling av digital kunskaper för att kunna identifiera möjligheter, skapa intressant innehåll och konvertera så många följare som möjligt till lojala kunder. En framgångsrik Social Media Manager måste kunna producera innehåll på egen hand samt kunna delegera uppgifter till andra vid behov. Allt detta och mer får du lära dig under denna utbildning.

Du kan påbörja utbildningen när du vill och studera varifrån du vill. Utbildningen består av 4 moduler och vi rekommenderar att göra 1 modul i veckan för bästa resultat men du kan också välja att genomföra utbildningen i din egna takt. Under utbildningen har du alltid möjlighet att kontakta en kursledare för att få hjälp och du har tillgång till utbildningen i ett helt år.

Vem passar utbildningen Social Media Manager för?
Kursen riktar sig till dig som vill ha en ny karriär eller redan jobbar i branschen men vill uppdatera din digitala kunskaper och förbättra företagets kommunikations­strategi.

Social Media Manager-kursen passar även dig som driver eget företag och vill lära dig kommunicera bättre med dina kunder och ta din digitala närvaro till nästa nivå.

Observera att utbildningen inte är CSN-berättigad.

Ange rabattkod "blocket" vid onlineköp, så får du 10% rabatt på kursen!

Besök vår hemsida för att läsa mer om utbildningen och de 4 modulerna!

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Grafiska Akademin

Om Grafiska Akademin

På Grafiska Akademin möter vi dagens digitala utveckling och trender genom våra professionella företagskurser som ges både i form av klassrumsundervisning och på distans.

Vi har snart funnits i 25 år och är idag ledande inom kurser i grafisk design och digital kommunikation. Vi som jobbar på Grafiska Akademin är yrkesverksamma experter, därav kan vi leverera kreativa och verklighetsbaserade kurser i absolut högsta nivå och kvalitet.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök