Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

TV-produktionsspecialist

GTV Gamleby
Media & Kommunikation
TV-produktionsspecialist beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Vår 2021
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen är bred och ger de grundkunskaper som krävs för jobb i team på flera olika positioner i produktions- och teknikbolag för tv, film och web. Efter studierna kan du arbeta som projektledare, produktionsledare, producent, bildproducent, produktionsassistent, tv-ljudtekniker, bildingenjör, fotograf, redigerare, researcher eller teknisk ledare.

REALISTISKA FÖRHÅLLANDEN
Utbildningen sker under realistiska förhållanden och är organiserad enligt det arbetssätt som är brukligt inom branschen. I skolans studio, kontrollrum och redigeringar hittar du teknik som de väletablerade produktionsbolagen använder sig av. Under den skolförlagda delen av utbildningen har du tillgång till utrustning och lokaler 24 timmar om dygnet.

Studierna bedrivs på heltid under två år och en tredjedel av utbildningen genomförs som praktik på TV- och produktionsbolag främst i Stockholmsregionen. Där får du möjlighet att fördjupa dig inom ett intresseområde och knyta kontakter i branschen. Efter examen är möjligheterna till någon form av anställning mycket goda.

Plats

  • Västervik

Kommande utbildningsstarter

Västervik

Utbildningsstart
Höst 2021
Ansökan öppnar
Vår 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för GTV Gamleby

Om GTV Gamleby

GTV erbjuder en yrkeshögskoleutbildning som förbereder dig för en eller flera yrkesroller i produktionsbranschen. Både teori och praktik varvas och det finns en stor tillgång av olika typer av praktikplatser inför Lärande i arbete-perioden.

Vår utbildning är en av de mest eftertraktade inom branschen för mediaproduktion i Sverige och den ger dig många möjligheter för din framtida karriär. Studenter som gått vår utbildning har fått jobb hos arbetsgivare som bland annat SVT, TV4, Strix Television, Meter Television.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök