Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Music Marketing, Media and Communication i Storbritannien & Tyskland

Studin
Kultur & Design
Marknadsföring
Media & Kommunikation
Music Marketing, Media and Communication i Storbritannien & Tyskland beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1-3 år
Pris
På förfrågan
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera till en kandidatexamen i marknadsföring, media och kommunikation med inriktning mot musikbranschen på BIMM Institute, Europas ledande högskola för modern musik!

Utbildningen utforskar den spännande världen av digital media och kommunikation och hur dessa är centrala för musikindustrin. Du studerar music business, populärkultur och världen av marknadsföring.

Du lär dig om digital content creation, storytelling och journalistiskt skrivande, publikengagemang, marknadsföring och PR. 

Utbildningen har en stark akademisk grund men är samtidigt också mycket yrkesinriktad och praktisk. 

Efter examen kan du jobba som t.ex cross-media producer, corporate blogger, social media influencer, marketing manager, online and print journalist, global insight manager, broadcast journalist, podcaster, content manager, PR consultant, app creator, entertainment producer.  

BIMM Institute med campus i bl.a London och Berlin har en nära anknytning till både den lokala musikscenen och den internationella musikindustrin. Möjlighet till spännande praktikplatser finns i anslutning till utbildningen.

Starter
Programmet startar 1 gång om året: sep

Plats

  • Tyskland
  • Storbritannien

Kommande utbildningsstarter

Storbritannien

Utbildningsstart
Höst 2022

Storbritannien

Utbildningsstart
Höst 2021

Tyskland

Utbildningsstart
Höst 2022

Tyskland

Utbildningsstart
Höst 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök