Hitta en utbildning som passar just dig!
Här på Blocket Utbildning har vi massvis av utbildningar, kurser och program.
Utbildningstyp
Studietakt
Studielängd
Utbildningsstart
Plats

4 utbildningar hittades

Tala så att andra vill lyssna

Start 2020-05-19 + flera
Företagsutbildning
Lär dig använda ditt kroppsspråk, tonläge och ordval för att anpassa din kommunikation på ett sådant sätt att det blir intressant, relevant och engagerande. Känner du dig frustrerad när ditt budskap inte når hela vägen fram? Får du ibland en känsla av att människor faktiskt inte lyssnar trots att avsikten är att motivera eller informera? Den här kursen passar dig som arbetar som chef/ledare och behöver bli bättre på att få med dig dina medarbetare på tåget, genom bättre och mer övertygande presentationer. PÅ KURSEN FÅR DU BLAND ANNAT LÄRA DIG: Att övertyga och engagera dina lyssnare genom smartare kommunikation Tekniker som gör dig tryggare, säkrare och roligare i rollen som presentatör eller samtalspartner Knep som hjälper dig att hitta rätt ordval, tonläge och disposition för den aktuella lyssnaren Träningstekniker för det fortsatta övandet Pris: 4 990 kr (+ moms)
Kunskapsgruppen

Certifierad Kommunikatör

Löpande starter
Yrkesutbildning
Är det dags för dig att bli en vass kommunikatör? Utbildningen till Certifierad kommunikatör kommer att ge dig grunderna i kommunikation samt göra dig vass på att skapa olika kommunikationsplaner och strategier för att bedriva ett kommunikativt arbete. Under utbildningen får du ett helhetsperspektiv på vad det innebär att kommunicera och lägga upp kommunikationsstrategier. Utbildningen hjälper dig att analysera kommunikativa situationer, lägga upp strategier för att bättre kommunicera, att få verktyg för att bedriva kommunikationskampanjer samt praktiskt komma igång och sedan vidareutveckla din kommunikation. Du får även goda kunskaper i att använda olika plattformar för att bedriva kommunikativt arbete på. Varje kursmodul innehåller många olika ämnen som du behöver behärska som kommunikatör. Här nedan hittar du en detaljerad kursplan för de fyra kursmodulerna. Du kommer under studietiden att ha kontakt med kursledaren om du stöter på frågor eller problem samt när du får återkoppling på dina inlämningsuppgifter. Interaktivitet genom chat, mail och telefon. Kontinuerligt i kursmaterialet finns övningsuppgifter och inlämningsuppgifter så att du löpande kan stämma av att du tillgodogjort dig materialet på ett bra sätt. Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss! ATT STUDERA INNEBÄR ATT: Du startar din utbildning när du vill Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon Du avgör själv studietakten Du studerar var du vill
Academy Online

Ge bästa bemötandet

Start 2020-05-18
Företagsutbildning
GE BESÖKARNA DET BÄSTA BEMÖTANDET Utbildning för receptionister, medicinska sekreterare och andra som är organisationens ansikte utåt. Här får du kunskap, verktyg och inspiration! DINA BESÖKARE FÖRTJÄNAR ETT BEMÖTANDE I VÄRLDSKLASS Att arbeta öga mot öga med kunder och besökare är roligt, men också krävande. I många andra funktioner kan man smyga undan och inte alltid behöva vara 100% på topp. Men det måste du. Varje kundmöte är viktigt, och det spelar nästan ingen roll hur bra produkter, eller tjänster din arbetsgivare erbjuder. Om det personliga bemötandet av kunden är dåligt så spiller det över på organisationen i stort. Och på samma sätt kan ett bra bemötande rätta till, och till och med stärka, en relation till kunden den gången det råkar bli så att allt går åt fanders. Pris: 8990 kr (+moms)
Kunskapsgruppen

Förhandlingsteknik

Start 2020-05-05 + flera
Företagsutbildning
Kursen som lär dig effektiv förhandlingsteknik. Ge affärsförslag som gynnar både dig och din motpart! Nästan alla avtal och överenskommelser kan göras ännu mer attraktiva. Här lär du dig effektiv förhandlingsteknik som skapar win-win både för dig och din motpart. Den här kursen riktar sig till alla som ibland måste ta ansvar för förhandlingar internt eller externt. Kursen lär dig vad smarthet och lyhördhet kan göra för dig i förhandlingssituationen. Du kommer också att bli mer observant på taktiska utspel och lära dig hur du snabbt kan förändra maktbalansen när din motpart går över gränsen. Vi tittar också på hur man kan skaffa sig en bättre bild av sin motparts faktiska förhandlingsutrymme. PÅ KURSEN FÅR DU BLAND ANNAT LÄRA DIG: Oskrivna regler och taktiska moment att vara vaksam på Att på förhand kartlägga möjliga blockeringar och ge svar på tal Ökad insikt i hur stort förhandlingsutrymmet faktiskt är Hur du håller upp priset och inte prutar med dig själv Hur du bemöter en stark motpart och inte blir överkörd Pris: 9 990 kr (+ moms)
Kunskapsgruppen