Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Visualisering - Rum, Inredning och Produkter

Eksjö kommun
Hantverk
Kultur & Design
Visualisering - Rum, Inredning och Produkter beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen för dig som vill skapa spännande och utrycksfulla visualiseringar, bilder och 3D-modeller tillsammans med inredningsarkitekter, möbelarkitekter, industridesigners och formgivare.

Utbildningen ger dig kunskaper, färdigheter och skickligheter för att självständigt och tillsammans med andra medverka i och driva visualiserings- modellerings- och kommunikationsprocesser för inredningar, möbler, produkter och bruksföremål för ett hållbart samhälle.

Utbildningen är en blandning av traditionella konstnärliga tekniker och de senaste digitala verktygen för modellering, visualisering och bildframställning.

Plats

  • Eksjö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Eksjö kommun

Om Eksjö kommun

På Campus i12 i Eksjö kommun studerar du i fantastiska naturmiljöer med 100-åriga ekar och inspirerande lokaler som andas historia.

I dagsläget erbjuder vi utbildningar inom design, visualisering, IT-säkerhet, sjuksköteskeprogrammet och behandlingspedagog. Till hösten 2020 startar en Förskollärarutbildning på Campus i12. 

Campus i12 är en liten skola med stora möjligheter. Vi har möjlighet att ge studenterna fri tillgång till lokaler och utrustning för att kunna bli så bra som möjligt. Genom vår nära kontakt med arbetslivet har vi även möjlighet att ta in föreläsare som arbetar inom de branscher som är relevanta för våra utbildningar. Via de arbetsplatsförlagda kurserna i YH-utbildningarna får studenterna även värdefulla erfarenheter och kontakter som kan vara till stor nytta efter studierna.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök