Acting Essentials - Vancouver Film School

Studin
Kultur & Design
Media & Kommunikation
Språk / Språkvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
4 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Kanada
Löpande starter
Kort om utbildningen

Är du beredd att testa om du har det som krävs för en karriär inom skådespeleri, som skådespelare för film och TV?

Kursen Acting Essentials är en kort och mycket intensiv förberedande skådespelarutbildning. Under fyra månader introduceras du i grunderna inom skådespeleri – programmet är perfekt för dig som vill utforska om du har det som krävs för en karriär som skådespelare.

Under denna förberedande skådespelarutbildning utvecklar du ditt instrument – din röst och kropp – som verktyg och lär dig arbeta med en ensemble. Du utforskar grunderna i skådespeleri och får en förståelse för skådespel och konsten att agera framför kamera.

Genom utbildningen bygger du upp din självmedvetenhet. Du utvecklar din röst och din kropp för att med närvaro och självsäkerhet kunna ta dig an vilken sorts framförande som helst, en filminspelning eller en scen.

Efter det intensiva programmet har du möjlighet att gå vidare till den ettåriga skådespelarutbildningen Acting for Film & TV.

EXAMEN
Förberedande kurs, gymnasial utbildning, Certificate, 4 mån

STARTER
Programmet startar 6 gånger om året, varannan månad

Läs mer och ansök
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler