Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Advanced - Avancerad musikproduktion

Audio Production Academy
Kultur & Design
Advanced - Avancerad musikproduktion beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
2 månader
Pris
8 900 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

AVANCERAD MUSIKPRODUKTION I ABLETON LIVE, FL STUDIO, LOGIC PRO ELLER STUDIO ONE

ADVANCED är för dig som redan har grunderna i musikproduktion och musikteori men vill utvecklas. Du kanske vill hitta ett visst sound eller vill lära dig en viss stil och genre bättre. Utbildningen fokuserar på att lyfta fram din kreativitet och djupdyker bland annat i sounddesign med analoga synthar, digitala synthar och samples, mixning, bussmixning, slutmix, mastering och mycket mer. För att läsa ADVANCED behöver du ha mycket förkunskaper och ha en god kunnighet i din programvara. 

VAD FÅR MAN NÄR MAN LÄSER KURSEN?
Förutom all kunskap och erfarenhet som du tar med dig kommer du även att bli medlem i AP Academy’s forum där du får leads, remixjobb och kontakt med samtliga av våra tidigare elever och mycket mer!

VAD BEHÖVER MAN HA MED SIG?
Du behöver ha med dig en fungerande dator med Ableton Live, FL Studio eller Logic Pro..

8 VECKOR DELTID
1 session / vecka
3 timmar / session
Kvällstid: 18.00 – 21.00

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Audio Production Academy

Om Audio Production Academy

Audio Production Academy grundades år 2009 och har sedan dess varit verksamma i centrala lokaler i Stockholm. Vi är en unik skola som utbildar inom musikproduktion, bygger nätverk, förändrar, inspirerar och uppfyller drömmar.

Vi är framåtsträvande och nytänkande i allt vi gör, vilket genomsyrar hela organisationen. Audio Production Academy kom till för att vi ville ge dig en möjlighet till en utbildning som inte finns någon annanstans. Vi fokuserar lika mycket på att lära dig de tekniska och praktiska aspekterna inom musikproduktion, som vi fokuserar på att förändra och förbättra ditt tankesätt och ditt förhållningssätt till kreativitet. Genom vår utbildning får du tillgång till ett kreativt utrymme som tillåter dig att utvecklas precis så mycket som du själv vill.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök