Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Basic - Grundläggande musikproduktion

Audio Production Academy
Kultur & Design
Basic - Grundläggande musikproduktion beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
2 månader
Pris
8 900 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

GRUNDLÄGGANDE MUSIKPRODUKTION I ABLETON LIVE, FL STUDIO, LOGIC PRO ELLER STUDIO ONE

BASIC är en grundkurs i musikproduktion som riktar sig till dig som är helt nybörjare, eller dig som har lite erfarenhet men behöver hjälp att ta dina kunskaper till nästa nivå. Utbildningen ger dig ett brett spektrum och du lär dig inte bara att producera musik på ett teoretiskt, praktiskt och tekniskt plan, utan även branschförståelse samt den musikteori du behöver för att på egen hand skapa färdiga låtar.

För att läsa BASIC behöver du inte ha några speciella förkunskaper, utan utbildningen är utformad för att ge dig en fullständig kontroll över din programvara som ett verktyg. Kan du hantera din programvara så kan du låta din kreativitet flöda fritt!

VAD FÅR MAN NÄR MAN LÄSER KURSEN?
Förutom all kunskap och erfarenhet som du tar med dig kommer du även att bli medlem i AP Academy’s forum där du får leads, remixjobb och kontakt med samtliga av våra tidigare elever, och mycket mer!

VAD BEHÖVER MAN HA MED SIG?
Du behöver ha med dig en fungerande dator med Ableton Live, FL Studio eller Logic Pro X installerat.

8 VECKOR DELTID
1 session / vecka
3 timmar / session
Kvällstid: 18.00 – 21.00

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Audio Production Academy

Om Audio Production Academy

Audio Production Academy grundades år 2009 och har sedan dess varit verksamma i centrala lokaler i Stockholm. Vi är en unik skola som utbildar inom musikproduktion, bygger nätverk, förändrar, inspirerar och uppfyller drömmar.

Vi är framåtsträvande och nytänkande i allt vi gör, vilket genomsyrar hela organisationen. Audio Production Academy kom till för att vi ville ge dig en möjlighet till en utbildning som inte finns någon annanstans. Vi fokuserar lika mycket på att lära dig de tekniska och praktiska aspekterna inom musikproduktion, som vi fokuserar på att förändra och förbättra ditt tankesätt och ditt förhållningssätt till kreativitet. Genom vår utbildning får du tillgång till ett kreativt utrymme som tillåter dig att utvecklas precis så mycket som du själv vill.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök