Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

KONSTNÄRLIG FÖRDJUPNING

Basis Konstskola
Kultur & Design
KONSTNÄRLIG FÖRDJUPNING beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Höst 2020
Pris
50 000 kr
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Fördjupad konstnärlig grundutbildning är en ettårig eftergymnasial heltidsutbildning som är förberedande inför högskola då den ger en god grund för att söka sig vidare till studier inom konst, design och andra kreativa yrkesområden.

Utbildningen vänder sig till dig som redan har någon form av konstnärlig grundutbildning eller motsvarande. Fördjupningsåret syftar till att djupare söka dina personliga förutsättningar att vidareutveckla konstnärlig självständighet och ett eget självständigt uttryck. Du får möjligheten att öka förståelsen för konstnärliga resonemang och tankegånger och du får utveckla din tekniska förmåga, din materialkunskap och dina möjligheter att uttrycka dig muntligt och skriftligt kring det konstnärliga arbetet.

Kursavgift 
Fördjupningsårets avgift är 25 000 kr per termin, exklusive 2 000 kr i anmälningsavgift. Materialkostnader och ev entréer för studiebesök tillkommer på max 4 000 kr. 

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Ansökan öppnar
Höst 2020

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Basis Konstskola

Om Basis Konstskola

Basis Konstskola erbjuder både studiemedelsberättigade heltidsutbildningar men även längre och kortare kurser inom olika konstnärliga områden.

Här får du, med hjälp av våra erfarna lärare, stöd att utveckla ditt sätt att se och din förmåga till konstnärlig gestaltning. Vi ser det som lärarnas främsta uppgift att utveckla och värna om elevens konstnärliga talang och integritet. På Basis Konstskola har vi även synsättet att konstnärskap inte lärs ut - det traderas från lärare till elev. 

Skolan har funnits sedan 1984 och sedan dess start har många sedermera framgångsrika konstnärer studerat här.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök