Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

KONSTNÄRLIG GRUNDUTBILDNING

Basis Konstskola
Kultur & Design
KONSTNÄRLIG GRUNDUTBILDNING beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Pris
49 000 kr
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Konstnärlig grundutbildning är en eftergymnasial heltidsutbildning som är förberedande inför högskola då den ger en god grund för att söka vidare studier inom konst, design och andra kreativa yrkesområden.

Ämnena som innefattas är teckning, kroki, skulptur, måleri, grafik, akvarell, konsthistoria, grafiskdesign och illustration samt tematiskt arbete med handledning i både gemensamma och individuella konstnärliga proceser, vilket allt sammantaget utvecklar seendet och förmågan till konstnärlig gestaltning.

Kursavgift 
Avgiften för Grundåret är 24 500 kr per termin exlusive 2000 kr i anmälningsavgift. Materialkostnader tillkommer max 4000 kr.

Logga för Basis Konstskola
Om Basis Konstskola

Basis Konstskola erbjuder både studiemedelsberättigade heltidsutbildningar men även längre och kortare kurser inom olika konstnärliga områden.

Här får du, med hjälp av våra erfarna lärare, stöd att utveckla ditt sätt att se och din förmåga till konstnärlig gestaltning. Vi ser det som lärarnas främsta uppgift att utveckla och värna om elevens konstnärliga talang och integritet. På Basis Konstskola har vi även synsättet att konstnärskap inte lärs ut - det traderas från lärare till elev. 

Skolan har funnits sedan 1984 och sedan dess start har många sedermera framgångsrika konstnärer studerat här.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök