Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Music Business Developer - Utveckla framtidens musikbransch

DMG Education
Kultur & Design
Music Business Developer - Utveckla framtidens musikbransch beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Vår 2021
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du jobba inom framtidens musik- & underhållningsbransch? Detta är Sveriges enda YH-utbildning inom Music Business med onlinestudier, framtagen med branschen!

Det nya digitala landskapet öppnar upp för nya aktörer och arbetssätt inom musik- och underhållningsbranschen. Det är en en växande marknad, som även får ökad konkurrens. Långsiktig framgång kräver nu ett sunt entreprenörstänk, för att kunna utveckla fler affärsmöjligheter på ett professionellt sätt.

Music Business Developer är en praktisk och onlinebaserad Yrkeshögskoleutbildning, för dig som vill utforska arbetet bakom musiken och utveckla en professionell branschkarriär.

Efter utbildningen Music Business Developer
YH-programmet har skräddarsytts för aktuella behov i den växande musik- och underhållningsbranschen. Genom relevant kunskap, personlig coaching, verkliga projekt, lång praktikperiod och ett bredare nätverk ökar möjligheterna för arbete bakom musikscenen. Efter avslutad utbildning kan du påvisa efterfrågad kompetens genom ett examensbevis från DMG, när du glatt titulerar dig som Music Business Developer.

Bli exempelvis:
Projektledare, Marknadsförare, Affärsutvecklare, A&R/Artistutvecklare eller Koordinator/Administratör

På exempelvis:
Startups och Techbolag, Musikbolag och Musikförlag, Managements och Bokningsbolag, Event- och Produktionsbolag eller Intresseorganisationer

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
Höst 2021
Ansökan öppnar
Vår 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för DMG Education

Om DMG Education

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök