Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Musikutbildning

Kaggeholms folkhögskola
Kultur & Design
Musikutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Folkhögskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Vår 2021
Pris
4 200 kr
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vi är en musikutbildning som ligger nära verkligheten och som väl förbereder dig på ett liv i musikbranschen. Du kan välja mellan två profiler, låtskriv eller ensemble. Hos oss får du spela MYCKET. På båda profilerna står ensemblespel i fokus och under året kommer du få spela live i många olika sammanhang och på olika scener.

Som studerande hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa både som människa och musiker. Vår musikutbildning ger dig en god grund att stå på inför framtiden.

Två profiler

  • På ensembleprofilen får du ännu mer djupdyka i ensemblespel. Tillsammans med lärarna utforskar ni olika genrer, epoker och stilar.
  • På låtskrivarprofilen får du fokusera på att komponera egen musik. Du får hjälp att utvecklas i ditt skapande, samt att arrangera dina låtar för band och spela in.


Vem riktar sig Musikutbildningen till?
Vi vänder oss till dig som vill jobba professionellt som musiker, sångare, låtskrivare eller församlingsmusiker samt till dig som vill förbereda dig för högre studier på musikhögskola och/eller vill bli musiklärare. Vi är också utbildningen för dig som ännu inte bestämt vad du vill göra i framtiden men vill investera ett år i dig själv och ditt musicerande.

Omfattning: 1 år men du kan ansöka om att få gå ett andra år.
Total kostnad: 4 200 kr/termin
Sista ansökningsdag: 1 april 2021

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Höst 2021
Ansökan öppnar
Vår 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kaggeholms folkhögskola

Om Kaggeholms folkhögskola

Vi utbildar inom musik, media, teologi och allmän kurs.

Kaggeholms folkhögskola erbjuder en kreativ miljö med verkligheten som utgångspunkt för arbetet, oavsett om du läser in gymnasiebehörighet eller väljer en yrkesinriktad utbildning. Hos oss får du verktygen du behöver för att komma ut i arbetslivet eller gå vidare till högre studier. 

Utbildningstyper
Folkhögskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök