Blocket Utbildning är en del av

Skådespelarprogrammet

Calle Flygare teaterskola
Kultur & Design
Skådespelarprogrammet beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
163 000 kr
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Vår 2021
Kort om utbildningen

STARTA DIN SKÅDESPELARKARRIÄR PÅ CALLE FLYGARE

Ta dig närmare din skådespelardröm och låt dig guidas i skådespeleriets hantverk av framgångsrika och yrkesverksamma skådespelare. Calle Flygare Teaterskola har utbildat blivande skådespelare sedan 1940 och har haft glädjen att ha många kända elever som Magnus Uggla, Björn Gustavsson, Christine Meltzer, David Hellenius, Alexandra Rapaport och Sofia Helin.

Till dig som vill bli vår nästa stjärna erbjuder vi vårt välrenommerade Skådespelarprogram som är en tvåårig CSN-berättigande yrkesutbildning med 100% studietakt. 

Om du älskar att agera, har rätt driv och är beredd på hårt och roligt arbete ger utbildningen dig en gedigen plattform i din framtida skådespelarkarriär. Det är vanligt att våra elever väljer att studera vidare utomlands eller vid någon av Sveriges teaterhögskolor, medan andra börjar arbeta som skådespelare inom teater, film och TV direkt efter utbildningen.

Vår antagning till VT 2021 är öppen mellan den 5 okt – 5 nov. Ta chansen och förverkliga din skådespelardröm tillsammans med oss! Ansök nu!

Logga för Calle Flygare teaterskola
Om Calle Flygare teaterskola

Välkommen till Sveriges äldsta privata teaterskola! Vi har utbildat skådespelare sedan 1940.

Här välkomnas alla i en trygg omgivning full av kreativitet och fantasi där alla får möjlighet att vara sig själva. Här är nästan alla lärarna aktiva inom teater och skådespelaryrket, vilket vi också tror är anledningen till framgången med våra utbildningar.

Om några år kan det vara du som undervisar skolans elever vid sidan av din karriär. Men du kommer innan det att ha skapat teatermagi tillsammans med dina studiekamrater. Under din utbildningstid kommer du även ha blivit medveten om att du har många fler talanger än du visste om när du började här. Nu är det din tur att ta första steget för att uppnå dina egna drömmar. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök