Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Skådespelarprogrammet

Calle Flygare teaterskola
Kultur & Design
Skådespelarprogrammet beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Vår 2021
Pris
163 000 kr
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

STARTA DIN SKÅDESPELARKARRIÄR PÅ CALLE FLYGARE

Ta dig närmare din skådespelardröm och låt dig guidas i skådespeleriets hantverk av framgångsrika och yrkesverksamma skådespelare. Calle Flygare Teaterskola har utbildat blivande skådespelare sedan 1940 och har haft glädjen att ha många kända elever som Magnus Uggla, Björn Gustavsson, Christine Meltzer, David Hellenius, Alexandra Rapaport och Sofia Helin.

Till dig som vill bli vår nästa stjärna erbjuder vi vårt välrenommerade Skådespelarprogram som är en tvåårig CSN-berättigande yrkesutbildning med 100% studietakt. 

Om du älskar att agera, har rätt driv och är beredd på hårt och roligt arbete ger utbildningen dig en gedigen plattform i din framtida skådespelarkarriär. Det är vanligt att våra elever väljer att studera vidare utomlands eller vid någon av Sveriges teaterhögskolor, medan andra börjar arbeta som skådespelare inom teater, film och TV direkt efter utbildningen.

Antagningen till HT-21 öppnar i april 2021. Ta chansen och förverkliga din skådespelardröm tillsammans med oss!

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Höst 2021
Ansökan öppnar
Vår 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Calle Flygare teaterskola

Om Calle Flygare teaterskola

Välkommen till Sveriges äldsta privata teaterskola! Vi har utbildat skådespelare sedan 1940.

Här välkomnas alla i en trygg omgivning full av kreativitet och fantasi där alla får möjlighet att vara sig själva. Här är nästan alla lärarna aktiva inom teater och skådespelaryrket, vilket vi också tror är anledningen till framgången med våra utbildningar.

Om några år kan det vara du som undervisar skolans elever vid sidan av din karriär. Men du kommer innan det att ha skapat teatermagi tillsammans med dina studiekamrater. Under din utbildningstid kommer du även ha blivit medveten om att du har många fler talanger än du visste om när du började här. Nu är det din tur att ta första steget för att uppnå dina egna drömmar. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök