Blocket Utbildning är en del av

Songwriting i Storbritannien & Tyskland

Studin
Kultur & Design
Songwriting i Storbritannien & Tyskland beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1-3 år
Pris
På förfrågan
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Tyskland
Höst 2021
Storbritannien
Höst 2021
Storbritannien
Höst 2022
Tyskland
Höst 2022
Kort om utbildningen

Utveckla din konst som artist och låtskrivare genom att studera till en kandidatexamen i Songwriting på BIMM Institute, Europas ledande högskola för modern musik.

Utbildningen är centrerad på att utveckla din personliga karriär. Du handleds av (och samarbetar med) en rad olika branschproffs, yrkesverksamma musiker och artister, samt studenter på skolan.

Dina lärare är erfarna låtskrivare och artister som har en aktiv karriär i musikbranschen och de kommer att guida dig genom ämnen som bl.a: styles and genres, songwriting techniques, musicianship, music publishing, events and releasing samt Digital Audio Workstations (DAW) technology.  

Du kommer även att delta i unika och inspirerande masterclasses med några av de bästa artisterna i världen. 

Du blir en del av BIMM:s inspirerande kreativa community och upplever musikbranschen från insidan genom spelningar, musiker och konserter.

BIMM Institute med campus i bl.a London och Berlin har en nära anknytning till både den lokala musikscenen och den internationella musikindustrin.

Starter
Programmet startar 1 gång om året: sep

Logga för Studin
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök