Career Development for Artists

DMG Education
Kultur & Design
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
7950 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
1 februari 2020
Kort om utbildningen

Vill du utveckla en karriär som band eller artist? Med denna onlinekurs får du grundläggande kunskap om branschen för att sedan strukturera upp din framgång på bästa möjliga sätt.

Career Development for Artist är en praktisk och onlinebaserad kurs för dig som vill planera och bygga ett eget artistprojekt, tillsammans med kursledare som är en av Sveriges främsta inom området! Under kursen får du ökad självmedveten för att kunna spegla en ärlig image, och bygga ett varumärke kring din artistkarriär. Nå ut och påverka rätt lyssnare, med rätt verktyg och plattformar. Djupdyk i strategier, projektplan, livemusik, rättigheter och mer.

  • 12 veckor
  • Helt online
  • Expert som kursledare

Utveckla din artistkarriär
Efter kursen har du en bra grund med praktiska verktyg, för att strukturera upp och kontrollera din artistkarriär. Nå ut till rätt målgrupp av lyssnare för att göra din röst hörd, sprida glädje, förmedla budskap, utmana normer eller inspirera andra. Blomstra ut med ökad medvetenhet och självförtroende, samtidigt som du har koll på nya plattformar och intäktsmöjligheter. Få upp gnistan med ditt nya nätverk av likasinnade deltagare, och framtida branschkollegor. Egen erfarenhet som artist/band är en bra utgångspunkt för kursen.

Läs mer och ansök
Om DMG Education
Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar