Diploma of Applied Fashion Design & Merchandising - TAFE Queensland

Studin
Kultur & Design
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Australien
Löpande starter
Kort om utbildningen

Utbildningen är idealisk för dig som vill börja arbeta inom design- och retail / handel i modebranschen.

Modeindustrin i Australien har mognat och under de senaste åren verkligen vunnit insteg på den globala scenen, främst genom e-handel och möjligheten för entreprenörer inom mode och modedesign att hitta köpare via internet.

Utbildningen ger dig de avancerade färdigheterna för att kunna arbeta självständigt, eller i samarbete med andra, inom modeindustrin, en bransch som är under ständig utveckling och förändring.

Genom utbildningen utvecklar du en avancerad förståelse för designprocesser och produktutveckling. Du förvärvar kompetenser inom teknisk produktion och kompetens för att kunna stödja management i modeföretag.

TAFE Queenslands fashion training centre är den perfekta platsen för dig att starta din karriär i modeindustrin. Du arbetar i moderna ateljéer, studios och verkstäder och har tillgång till all den utrustning och teknik du behöver för att kunna skapa mode för catwalken. Studenter från TAFE har fortsatt genom att arbeta för en mängd framgångsrika märken som bl.a Billabong, Marc Jacobs, Easton Pearson och Black Milk Clothing.

EXAMEN
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 1 år

STARTER
Programmet startar 2 gånger om året: juli, januari.

Läs mer och ansök
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler