Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Humorprogrammet

Väddö Folkhögskola
Kultur & Design
Humorprogrammet beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
22 veckor
Ansökan öppnar
Höst 2021
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Drömmer du om att arbeta med humor? Då är den här unika utbildningen helt rätt för dig.

Att arbeta med humor är kreativt, givande, utvecklande – och jätteroligt! På Humorprogrammet ger vi dig verktygen för att du ska kunna ta ditt humorintresse från hobby till yrke. Vi erbjuder en bred utbildning i humorns ädla konst på heltid under 22 veckor. Utbildningen sker på plats på Väddö folkhögskola och du har möjlighet att bo på internatet under studietiden.

Var och en av våra lärare är experter på sina områden. Under terminens gång får du en bred grund att stå på och möjlighet att specialisera dig på det som just du brinner mest för. Efter utbildningen ska du kunna arbeta med komik.

Ekonomi:
Undervisningen på utbildningen Humorprogrammet är kostnadsfri men du står själv för eventuellt studiematerial och studieresor samt en externat- eller internatavgift, beroende på om du väljer att bo på skolans internat eller inte.

Externatavgift: 5 460 kr/termin.
Internatavgift: Kostnaden för ett internatrum är från 4 309 kr – 4 847 kr/månad, beroende på rumsstandard.

Plats

  • Norrtälje

Kommande utbildningsstarter

Norrtälje

Utbildningsstart
2022-01-03
Ansökan öppnar
Höst 2021

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Väddö Folkhögskola

Om Väddö Folkhögskola

Väddö folkhögskola är en mötesplats för utbildning och utveckling. Här studerar människor från hela världen i en kreativ och flexibel miljö med naturen runt hörnet. Du kan välja mellan många olika typer av utbildningar och studera allt från hälsa och socialpedagogik till samhällsförändring och skapande verksamheter.

Du har även möjlighet att bo på skolans internat under din studietid och då ingår all kost på vardagar från måndag frukost till fredag lunch i hyran. Skolan ligger i natursköna Roslagen i Stockholms län och närheten till skog och hav bjuder på många fina upplevelser.

Läs gärna mer om Väddö folkhögskola och utbildningarna på skolans hemsidan.

Utbildningstyper
Folkhögskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök