Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

INREDNING & DESIGN

Basis Konstskola
Hantverk
Kultur & Design
INREDNING & DESIGN beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Höst 2020
Pris
56 000 kr
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Basis utbildning för Inredning och Design är förberedande eftergymnasial utbildning som vänder sig till dig som vill utvecklas inom inredning, rumslig gestaltning, formgivning och produktdesign i syfte att söka högskoleutbildning.

Utbildningen vilar på den konstnärliga grund som har en lång tradition på Basis Konstskola. Ditt sätt att se och tänka kring ditt seende är den centrala byggstenen under din studietid hos oss. Undervisningen är schemalagd och lärarledd med moment av självständigt arbete.

Kursavgift 
Inredningsskolans avgift är 28 000 kr per termin exl 2000 kronor i anmälningsavgift. Terminsavgiften betalas in vid 8 tillfällen under året.

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Ansökan öppnar
Höst 2020

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Basis Konstskola

Om Basis Konstskola

Basis Konstskola erbjuder både studiemedelsberättigade heltidsutbildningar men även längre och kortare kurser inom olika konstnärliga områden.

Här får du, med hjälp av våra erfarna lärare, stöd att utveckla ditt sätt att se och din förmåga till konstnärlig gestaltning. Vi ser det som lärarnas främsta uppgift att utveckla och värna om elevens konstnärliga talang och integritet. På Basis Konstskola har vi även synsättet att konstnärskap inte lärs ut - det traderas från lärare till elev. 

Skolan har funnits sedan 1984 och sedan dess start har många sedermera framgångsrika konstnärer studerat här.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök