Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Interior Design - Australien

Studin
Hantverk
Kultur & Design
Interior Design - Australien beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1-3 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera Interior Design på Billy Blue College of Design - en av Australiens ledande designskolor. Med denna utbildning i inredningsdesign får du färdigheterna för att skapa toppmoderna och hållbara interiörer för offentliga och privata miljöer. Du kan välja mellan residential interior design, som fokuserar på hem- och bostadsmiljöer, eller commercial interior design med fokus på offentliga miljöer som hotell, kontor och alla andra publika miljöer.

Billy Blue’s kandidatprogram i Interior Design, inredningsdesign och inredningsarkitektur är branschutbildningar som ger dig de färdigheter och kompetenser som efterfrågas av inredningsbranschen.

Nya tekniker och miljömässigt hållbara metoder och praxis är en del av utbildningen. Du lär dig förstå effekterna av materialval, belysning, byggnad, konstruktion, möbler och teknologiska system. Du kommer att ha värdefulla yrkesfärdigheter för att kunna skapa de mest moderna inredningarna och interiörerna.

Examen
Diploma, 1 år
Associate degree 2 år
Kandidat, BA Bachelor, 2-3 år

Starter
3 starter per år: september, februari och juni varje år

Plats

  • Australien

Kommande utbildningsstarter

Australien

Utbildningsstart
Sommar 2021

Australien

Utbildningsstart
Höst 2021
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

Australien

Utbildningsstart
Vinter 2022

Australien

Utbildningsstart
Sommar 2022

Australien

Utbildningsstart
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök