Blocket Utbildning är en del av

Cert. Livs & Friskvårdscoach för hund

Hundkuranten
Miljö & Djurvård
Cert. Livs & Friskvårdscoach för hund beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 dagar
Pris
55 500 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Oavsett om du drömmer om att arbeta med hundar heltid/ deltid, eller om allt du vill är att förbättra din och din hunds egna livskvalitet, erbjuder denna utbildning gedigen kunskap ledd av lärare som tillsammans har mer än 40 yrkesverksamma år inom arbete med hundar, både inom hälsa och sjukvård, samt utbildning av hund och hundförare/ägare. Önskar du en utbildning med krav på hög kompetens och kunskap har du hittat rätt!

Hälsa, livsstil och mål i livet
Livscoaching är ett mycket värdefullt verktyg för att skapa fokus och livsstilsförändring. Som Cert. Livs & Friskvårdscoach för hund hjälper du andra hundägare att uppnå sina mål oavsett om det är en prestation eller bättre hälsa. Coaching är ett kreativt och ”tankeprovocerande” samarbete för ökad livskvalitet, målfokusering och förändring. Uppnå framgång i livet - oavsett om målet är att må bra eller att prestera!

Logga för Hundkuranten
Om Hundkuranten

Hundkuranten drivs av Anna Nähl som är leg. sjukgymnast och av Jordbruksverket Godkänd för Arbete inom Djurens Hälso- och sjukvård. Anna har mer än 19 års yrkeserfarenhet inom veterinärmedicin samt en rad utbildningar bakom sig och är specialiserad på just hundar. 

Fördelen med att utbilda sig via Hundkuranten är att företaget representerar verksamhet med lång erfarenhet och gedigen kunskap och utbildning bakom sig. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök