Certifierad hundpsykolog

Hundens Hus
Miljö & Djurvård
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Ansökan öppnar
Höst 2019
Pris
32375 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
17 mars 2020
Kort om utbildningen

Hundpsykolog – om du vill arbeta med hundar så är denna utbildning ett självklart val!
Skolan startades 1992 av Cilla Danielsson med visionen att alla hundar i Sverige skulle få en bra, positiv och belöningsbaserad träning och är idag ledande inom Norden. Våra lärare är välutbildade med många års erfarenhet av att undervisa och träna hund så att du får en gedigen utbildning, med personlig vägledning och coaching, som är etisk utformad utifrån hunden och ägarens förutsättningar.

I dag finns Hundens Hus  i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Skåne och Sundsvall. Cilla utbildar även instruktörer och assistanshundstränare i Portugal och  Frankrike.

I hundpsykologpaketet är både instruktör- och psykologkursen inkluderade så att du kan jobba både med valp- och vardagslydnadskurser och  problemhundar – både enskilt och i grupp t.ex. hundmöteskurs, anti-jaktkurs, Från stress till fokus, Blyga hundar, Nyårsraketen. Vi ger dig metoderna, kunskapen, verktygen, förhållningsättet och praktiken så att du kan arbeta heltid med hund!

Pris: Paketpriset är 46 900 kr + moms, ordinarie pris är 54 900  kr + moms, så din rabatt blir 8 000 kr + moms. Anmälningsavgiften på 5 000 kr ingår i priset men administrationsavgiften på 1000 kr tillkommer. Vi specificerar priserna utan moms, då vi i första hand vänder oss till företag.

Certifiering: Utbildningen leder till certifiering av både hundinstruktör och hundpsykolog.

Läs mer och ansök
Om Hundens Hus
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar