Blocket Utbildning är en del av

Djurvård

Borgå folkakademi
Miljö & Djurvård
Djurvård beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Folkhögskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
4 583 kr
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Finland
2021-08-16
Kort om utbildningen

Djurvårdsprogrammet riktar sig till personer med ett aktivt djurintresse. Programmet är en bra start exempelvis för den som funderar på ett framtida yrke eller framtida studier inom någon djurinriktad bransch. Programmet förbereder för studier till djursjukvårdare (smådjursskötare) och är ett bra val också för den som kanske har planer på att själv starta ett företag i branschen.

Studierna omfattar bl.a. anatomi, fysiologi, etologi, genetik, näringslära och utfodring, friskvård och sjukdomslära mm. Dessutom ingår studiebesök samt en två veckors praktikperiod under vårterminen.

Läsåret börjar 16.08.2021 och avslutas 24.05.2022.

Utbildningen är på svenska. För mera information om programmet och dess innehåll ta kontakt med mig på carina.nyholm@akan.fi,  för information om skolan allmänt info@akan.fi 

Kostnad: Priset i pristiteln är kostnad per månad.

430 € / månad inkl.  studieavgift, dubbelrum och mat (frukost, lunch och middag mån-tors samt frukost och lunch på fredagar)
490 € / månad inkl.  studieavgift, enkelrum och mat (frukost, lunch och middag mån-tors samt frukost och lunch på fredagar) 

Mera info hittas på www.akan.fi/boende-och-kostnader 

Logga för Borgå folkakademi
Om Borgå folkakademi

Borgå folkakademi är en svenskspråkig folkhögskola i Finland. Skolan är belägen i den trevliga staden Borgå ca 50 km öster om Helsingfors.

Borgå folkakademi är en oas i en allt mer hektisk och krävande omvärld. Hos oss hittar människor i alla åldrar vägar att leva mer balanserat och kan, med större tillit till sin egen förmåga, påverka sitt liv i en positiv riktning.

Vi erbjuder utbildningar för dig som är intresserad av djur, språk, dans, musik, skådespeleri och hantverk.

Twitter: b_folkakademi
Youtube: borgafolkakademi

Utbildningstyper
Folkhögskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök