Blocket Utbildning är en del av

Trädgårdsmästare – Hållbar park och växtproduktion

Hvilan Utbildning
Hantverk
Miljö & Djurvård
Trädgårdsmästare – Hållbar park och växtproduktion beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
1,8 år
Ansökan öppnar
Sen ansökan
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Staffanstorp
2020-08-31
Kort om utbildningen

Utbildningen Trädgårdsmästare – hållbar park-och växtproduktion passar dig som redan har arbetat med skötsel av gröna miljöer eller odling under minst ett år och vill fördjupa dina kunskaper inom området. Eller som på annat sätt kan styrka att de har kunskaper och förståelse för de olika växtsäsongernas förutsättningar, förvärvad genom tidigare utbildning eller annan erfarenhet, som gör att de kan tillgodogöra sig utbildningen. Funderar du över om du är behörig att söka till utbildningen, tvekan inte att kontakta oss med dina frågor eller funderingar.

Efter utbildningen Trädgårdsmästare – Hållbar park och växtproduktion
Som trädgårdsmästare inom hållbar park- och växtproduktion kan du arbeta som trädgårdsmästare i privata och offentliga miljöer, med växthus- och frilandsodling, på handelsträdgård eller plantskola. Trädgårdsmästare kan vara anställda i offentliga förvaltningar eller privata företag inom trädgårdsskötsel eller odling. 

Dina kunskaper som trädgårdsmästare inom hållbar park- och växtproduktion är mycket efterfrågade av trädgårdsbranschen. 

Omfattning
350 YH-poäng

Logga för Hvilan Utbildning
Om Hvilan Utbildning

Hvilan Utbildning har en lång tradition av gröna utbildningar och har utbildat de kunskaper samtiden behöver genom vår 150-åriga historia. Skolan är utnämnd till branschskola och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation, en ideell organisation under LRF Trädgård. Idag finns Hvilan Utbildning på ett flertal orter runt om i Sverige och utbildar inom trädgård genom ett antal olika utbildningsformer utifrån branschens behov!

Utbildningstyper
Komvux, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök