Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Trädgårdsmästare – Hållbar park och växtproduktion

Hvilan Utbildning
Miljö & Hållbarhet
Trädgårdsmästare – Hållbar park och växtproduktion beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
1,8 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja

Kort om utbildningen

Utbildningen Trädgårdsmästare – hållbar park- och växtproduktion passar dig som redan har arbetat med skötsel av gröna miljöer eller odling under minst ett år och vill fördjupa dina kunskaper inom området. Eller som på annat sätt kan styrka att de har kunskaper och förståelse för de olika växtsäsongernas förutsättningar, förvärvad genom tidigare utbildning eller annan erfarenhet, som gör att de kan tillgodogöra sig utbildningen. 

Funderar du över om du är behörig att söka till utbildningen, tvekan inte att kontakta oss med dina frågor eller funderingar.

Efter utbildningen Trädgårdsmästare – Hållbar park och växtproduktion
Som trädgårdsmästare inom hållbar park- och växtproduktion kan du arbeta som trädgårdsmästare i privata och offentliga miljöer, med växthus- och frilandsodling, på handelsträdgård eller plantskola. Trädgårdsmästare kan vara anställda i offentliga förvaltningar eller privata företag inom trädgårdsskötsel eller odling. 

Dina kunskaper som trädgårdsmästare inom hållbar park- och växtproduktion är mycket efterfrågade av trädgårdsbranschen. 

Omfattning
350 YH-poäng

Plats

  • Staffanstorp

Kommande utbildningsstarter

Staffanstorp

Utbildningsstart
2021-06-28
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Trädgårdsmästare – Hållbar park och växtproduktion. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för Hvilan Utbildning

Om Hvilan Utbildning

Hvilan Utbildning har en lång tradition av gröna utbildningar och har utbildat de kunskaper samtiden behöver genom vår 150-åriga historia. Skolan är utnämnd till branschskola och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation, en ideell organisation under LRF Trädgård. Idag finns Hvilan Utbildning på ett flertal orter runt om i Sverige och utbildar inom trädgård genom ett antal olika utbildningsformer utifrån branschens behov!

Utbildningstyper
Komvux, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök