Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Arbetsmarknadsutbildningar - Trädgård

Hvilan Utbildning
Miljö & Hållbarhet
Arbetsmarknadsutbildningar - Trädgård beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
44 veckor
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Nej

Kort om utbildningen

Trädgård – En framtidsbransch med goda chanser till jobb!
Hvilan Utbildning erbjuder gröna arbetsmarknadsutbildningar i skånska Kabbarp, Stockholm, Uppsala och Örebro.

Hvilan Utbildning står för värdefull kompetens och växande möjligheter. Vårt uppdrag är att utbilda framtidens bästa medarbetare och företagare – människor som vill jobba inom trädgårdsbranschen. Vi lägger också stor vikt vid lärande genom praktik och ligger per automatik nära trädgårdsbranschen eftersom skolan ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation.

Utbildning som ger de kompetenser branschen behöver
Trädgård är en bransch med ett mycket stort anställningsbehov av utbildad personal. Hvilan Utbildning erbjuder dig en unik möjlighet till yrkesutbildning om du vill jobba inom trädgårdsnäringen med odling, handel, anläggning eller skötsel. Arbetsmarknadsutbildningar är en yrkesutbildning framtagen i samarbete med Arbetsförmedlingen utifrån branschens behov, där du som arbetssökande kan gå en yrkesutbildning och få eftertraktade kunskaper som branschen behöver.

Hvilan Utbildning bedriver arbetsmarknadsutbildningar inom trädgård i Skåne, Stockholm, Uppsala och Örebro. Du kan välja mellan tre olika grundutbildningar.

Huvudinriktningarna är:
Trädgårdsanläggning, Trädgårdsodling och Skötsel och förvaltning av utemiljö.

Utbildningarna är organiserade i moduler som innehåller både teori och praktik. Innehållet anpassas efter dina individuella behov, intressen och tidigare erfarenheter. Efter hand som utbildningen löper på och beroende på säsong blir det ökad tonvikt på de praktiska lektionerna ute i skolans trädgårdar. För att din anställningsbarhet ska bli så hög som möjligt ingår praktik ute i trädgårdsföretag som en självklar del. Att få ett eget nätverk och få en direkt inblick i hur branschen fungerar är en viktig del i utbildningen.

Till hjälp på vägen mot en anställning finns också olika yrkesbevis. För att få yrkesbevis i en modul gör du teoretiska och praktiska prov med godkänt resultat. Yrkesbevisen intygar att du har den teoretiska och praktiska kompetens inom området som branschen bestämt.

För att kunna gå utbildningen behöver du vara arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen.

Läs mer om våra olika arbetsmarknadsutbildningar på vår hemsida!

Plats

  • Staffanstorp

Kommande utbildningsstarter

Staffanstorp

Utbildningsstart

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Arbetsmarknadsutbildningar - Trädgård. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för Hvilan Utbildning

Om Hvilan Utbildning

Hvilan Utbildning har en lång tradition av gröna utbildningar och har utbildat de kunskaper samtiden behöver genom vår 150-åriga historia. Skolan är utnämnd till branschskola och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation, en ideell organisation under LRF Trädgård. Idag finns Hvilan Utbildning på ett flertal orter runt om i Sverige och utbildar inom trädgård genom ett antal olika utbildningsformer utifrån branschens behov!

Utbildningstyper
Komvux, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök