Music Management

DMG Education
Kultur & Design
Music Management beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Pris
7 950 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Vill du utveckla artister, talanger eller andra aktörer? Med denna onlinekurs lär du dig att planera, strukturera och optimera kreativa karriärer med rätt verktyg som professionell manager!

Music Management är en praktisk och onlinebaserad kurs för dig som vill utforska rollen som manager och utveckla ett entreprenörstänk, tillsammans med kursledare som är en av Sveriges främsta inom området! Skapa kreativa affärslösningar och en gemensam vision kring en artists karriär, där varumärke och team ingår. Djupdyk i allt från målsättning och tidsplanering till psykologi i förhandlingar och nätverkande.

  • 12 veckor
  • Helt online
  • Expert som kursledare

Bli framtidens manager
Efter kursen har du en bra grund i rollen som professionell manager, med rätt förutsättningar för att utveckla morgondagens stjärnor. Få ett försprång genom inblick i verkliga exempel, utbyte av relevanta erfarenheter, olika praktiska verktyg och en överblickande förståelse. Utforska ditt entreprenörstänk och applicera kursens innehåll i egna spännande projekt, på ett strukturerat och framgångsrikt sätt. Boosta din motivation med ett nytt nätverk av likasinnade deltagare, och framtida branschkollegor. Inga krav på förkunskaper.

Logga för DMG Education
Om DMG Education
Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök