Ny som chef - Komplett chefsutbildning 100% online

Elerno Utbildning
Organisation & Ledning
Ny som chef - Komplett chefsutbildning 100% online beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
Egen takt
Pris
9 995 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Komplett chefs- och ledarskapsutbildning helt online för dig som är ny som chef, behöver fördjupade kunskaper eller är intresserad av att arbeta inom området. 

Vi har samlat allt du behöver veta för att kunna leda dig själv, dina medarbetare, ditt team och hela verksamheten – online! Utbildningen är skapad i samverkan med kursledare med över 20 års ledarskapserfarenhet. 

Flertal av delmomenten innehåller interaktiv träning i form av simulation där dina kunskaper testas praktiskt och till din hjälp finns en virtuell coach under hela utbildningens gång.

Onlineutbildningen motsvarar 8 dagar på traditionell utbildning och efter avslut med godkänt slutprov erhåller du certifikat. Inga förkunskaper krävs.

Målgrupp
Utbildningen är till för dig som:

  • Ny som chef
  • Har personalansvar
  • Vill utveckla en hållbar och trygg ledarstil
  • Är erfaren chef men söker fördjupande kunskaper
     

Tid & plats
Var och när du vill, i din egna takt. Du bestämmer själv utefter dina förutsättningar. Pausa, anteckna och repetera när du vill. Tänk inte på resor eller hotellkostnader.

Pris
9.995 kr / person. Personlig licens som varar i 12 månader. Du kan när som helst under licenstiden gå tillbaka och repetera innehåll.

20 års erfarenhet - Best practice
Utbildningen är skapad tillsammans med spetskompetetenta kursledare med ca 20 års erfarenhet inom området chef och ledarskap. Syftet med kursen är att ge dig kunskap som faktiskt fungerar i praktiken så att du som chef dels ska kunna nå de mål du har satt upp för dig själv, men även de mål verksamheten du leder eftersträvar!

Logga för Elerno Utbildning
Om Elerno Utbildning
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök