Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Ny som chef

Chefshuset
Organisation & Ledning
Ny som chef beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
6 dagar
Pris (exkl. moms)
38 400 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

– Lyckas i ditt nya uppdrag

Du går från att vara en i gruppen till att bli chef – antingen för dina tidigare kollegor eller i en ny verksamhet. Innan hade du ansvar för ditt eget arbete, men nu ska du även ansvara för en hel grupps prestationer och verksamhetens resultat. Förstå vilket stort kliv det är, in i en krävande roll som också har många tjusningar.

Sedan vi lanserade Ny som chef 2003 har vi utbildat tusentals nyblivna chefer, och vågar därför påstå att vi vet vad nya chefer behöver för att lyckas i sin nya yrkesroll. Det handlar främst om att få hjälp att hantera följande fyra frågeställningar:

  • Vad innebär det att kliva in i rollen som chef och därmed också bli arbetsgivarens representant?
  • Vad innebär det att lämna medarbetarkollektivet?
  • Vilka är alla mina nya ansvarsområden (som chef normalt 30–40 stycken, mot som medarbetare kanske 5–10), och hur prioriterar jag?
  • Hur GÖR jag allt det nya? Att delegera, sätta mål, följa upp, hålla utvecklingssamtal, sätta lön, rekrytera och mycket mera.


Pris: 38 400 SEK exklusive moms. I priset ingår utbildningsmaterial, lunch och fika.

Upplägg: 3+3 dagar 09.00–17.00

Kursen startar flera gånger under våren och hösten. Se hemsida för mer information. 

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Chefshuset

Om Chefshuset

På Chefshuset är vi övertygade om att goda ledare är lösningen på allt och vi vet att ingen är född till en bra ledare utan man måste lära sig yrket och sedan fortsätta att utvecklas för att bli riktigt bra.

Därför erbjuder vi ett antal olika utbildningar, föreläsningar, grupphandledning och nätverk för just chefer och ledare. Här arbetar vi inte enbart med traditionell ledarutveckling utan utbildningarna är en viktig del av den större helhetssynen vi har. Därför erbjuder vi även coachning, ledningsgruppsutveckling och konsultation inom chef- och ledarskap, strategiarbete och målstyrning för att du som chef eller ledare ska kunna få alla verktyg du behöver för att lyckas.

Välkommen in i Chefshuset!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök