Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Ny som chef - Komplett chefsutbildning 100% online

Elerno Utbildning
Organisation & Ledning
Ny som chef - Komplett chefsutbildning 100% online beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
Egen takt
Pris
9 995 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Här har vi samlat allt du behöver ha koll på för att kunna leda dig själv, verksamheten, dina medarbetare och ditt team. För chefer eller blivande chefer oavsett bransch. Detta är en chefsutbildning som ger dig färdigheterna som behövs för att utveckla ett respekterat och framgångsrikt ledarskap.

Certifierad ledarskapsutbildning online
I “Ny som chef” har vi samlat allt du behöver ha koll på i ett 10 timmars webbaserat kurspaket, motsvarande ca 8 dagar i ett traditionellt klassrum. Med denna onlineutbildning behöver du som deltagare inte tänka på rese- och boendeaspekter. Genomför utbildningen på distans när det passar dig och var du vill direkt i din dator, mobil eller surfplatta. Pausa, anteckna och repetera hur mycket du vill under 12 månader. Efter avklarad utbildning får du ett certifikat som bekräftelse på din ledarkompetens.

För vem?
“Ny som chef” är utformad för dig som är ny som chef, för dig som ska bli chef eller för dig som har en ledande roll i annan form. Utbildningen lämpar sig även som grundläggande ledarskapsutbildning för dig som söker fördjupad kompetensutveckling inom ledarskap.

Utbildningens mål
Målet är att förbereda dig för rollen som chef eller ledare och ge dig en bred bas inom ledarskap och chefskap. Sammanfattningsvis ska denna utbildningen leda till ökad insikt i hur du som chef kan leda dig själv, individen och teamet så att du tillsammans med dina medarbetare kan nå de mål ni satt upp. På djupet innebär det t.ex hur du som ledare eller chef sköter vardagskommunikationen med ditt team och i förlängning de unika individer som ditt team består av och hur du kan coacha och vägleda dessa. Efter genomförd utbildning är vårt mål att du:

20 års erfarenhet av kompetenshöjande chefsutbildning
“Ny som chef” är skapad tillsammans med spetskompetenta kursledare med ca 20 års erfarenhet inom området chef-och-ledarskap. Syftet med kursen är att ge dig kunskap som faktiskt fungerar i praktiken så att du som chef dels ska kunna nå de mål du har satt upp för dig själv, men även de mål verksamheten du leder eftersträvar!

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Elerno Utbildning

Om Elerno Utbildning

På Elerno erbjuder vi konkurrenskraftiga och kompetenshöjande utbildningar, både online och företagsanpassat på plats hos kunden. Vi vill hjälpa våra kunder att få en bättre-, säkrare- och tryggare arbetsmiljö samt bidra till ett positivare resultat för deras verksamhet. 

Tillsammans med våra pedagogiska utbildare som besitter upp till 20 års erfarenhet från diverse branscher är våra specialområden chef, ledarskap, personal, säkerhet, fordon, maskiner, försäljning och kundservice.

Våra utbildningar ges på distans, alltså helt utan start- och avslutningsworkshops. Trots det får du som kursdeltagare den support och hjälp som du behöver via en virtuell coach som är med och guidar dig under hela utbildningen - när som helst, vart som helst.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök