Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Utveckla ditt ledarskap

Chefshuset
Organisation & Ledning
Utveckla ditt ledarskap beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
6 dagar
Pris (exkl. moms)
38 400 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

– Ledarskapsprogram för erfarna chefer

Under mer än femton års tid har vi spenderat tiotusentals timmar tillsammans med erfarna chefer från alla typer av verksamheter i olika storlekar. Och vi ser att erfarna chefer har en gemensam och växande utmaning; att när vardagens kortsiktiga och operativa frågor alltmer tar överhanden förmå avsätta tid och energi för att lyfta blicken och reflektera över frågan; Vart och hur vill jag leda verksamheten, mig själv och mina medarbetare?

Idag är den erfarna chefens kravställare många, och det kommer ständigt nya uppgifter, knepigare utmaningar och högre krav. För många är just detta tjusningen med chefsjobbet, men för att det ska bli bra både för verksamheten och dig som chef också på sikt, krävs påfyllning av såväl kunskap som energi, samt någon att dryfta vardagens specifika utmaningar, fall och förutsättningar med. Om du som erfaren chef ska kunna fortsätta utveckla verksamheten behöver du i dagens snabbföränderliga arbetsliv skaffa dig förutsättningar att utveckla dig själv och ditt ledarskap genom 

  • ny och fördjupad kunskap 
  • återkoppling och möjlighet att vidareutveckla ditt personliga ledarskap
  • förutsättningar till erfarenhetsutbyte och bollplank med jämlika chefer i ett nätverk som du sedan kan ha nytta av under lång tid framöver.


Utveckla ditt ledarskap är ett 3+3-dagars-program för dig som har varit chef några år och som känner att du har ett gott grepp om chefsrollen och alla dess förväntade ”måsten”. Nu vill du utveckla dig själv, ditt team och din verksamhet till en ny nivå.

Pris: 38 400 SEK exklusive moms. I priset ingår utbildningsmaterial, Belbin Teamskills 360 graders profilanalys, lunch och fika.

Upplägg: 3+3 dagar 09.00–17.00

Kursen startar 1 gånger under våren och hösten. Se hemsida för mer information. 

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Chefshuset

Om Chefshuset

På Chefshuset är vi övertygade om att goda ledare är lösningen på allt och vi vet att ingen är född till en bra ledare utan man måste lära sig yrket och sedan fortsätta att utvecklas för att bli riktigt bra.

Därför erbjuder vi ett antal olika utbildningar, föreläsningar, grupphandledning och nätverk för just chefer och ledare. Här arbetar vi inte enbart med traditionell ledarutveckling utan utbildningarna är en viktig del av den större helhetssynen vi har. Därför erbjuder vi även coachning, ledningsgruppsutveckling och konsultation inom chef- och ledarskap, strategiarbete och målstyrning för att du som chef eller ledare ska kunna få alla verktyg du behöver för att lyckas.

Välkommen in i Chefshuset!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök