Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

International Business - Middlesex University Dubai

Studin
Ekonomi
Organisation & Ledning
International Business - Middlesex University Dubai beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera International Business på Middlesex University i Dubai! Denna utbildning är fokuserad på global strategi, kulturell kommunikation och interkulturell etik.

Genom att studera ett brett spektrum av kurser kommer du att lära dig grunderna i marknadsföring, human resource management, ekonomi, operations management och accounting, redovisning. Du kommer också att utveckla de professionella kommunikationsfärdigheterna som krävs för att lyckas i en snabb internationell affärsmiljö.

Här studerar du på en verkligt internationell handelsskola med stöd av experter som delar med sig av omfattande internationell erfarenhet från alla affärsområden.

Utbildningen International Business ger dig en förståelse för komplexiteten och utmaningarna som påverkar alla organisationer på en global marknadsplats.

Utbildningen är upplagd så att du utvecklar en rad teoretiska och praktiska färdigheter inom ett internationellt affärssammanhang bl.a financial and operations management, (international) strategy development, marketing och people management.

I dagens ekonomi är affärsparametrarna globala och inte begränsade till en plats; därför ger denna innovativa utbildning dig möjlighet att utforma dina studier mot dina karriärambitioner.

Examen
Kandidat, Bachelor, BA

Starter
Programmen startar i september och januari varje år

Plats

  • Förenade arabemiraten

Kommande utbildningsstarter

Förenade arabemiraten

Utbildningsstart
Höst 2021
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

Förenade arabemiraten

Utbildningsstart
Vinter 2022
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

Förenade arabemiraten

Utbildningsstart
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök