Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Distanskurs i Konflikthantering

HumaNova
Beteende- & Socialvetenskap
Organisation & Ledning
Distanskurs i Konflikthantering beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
3 dagar
Pris
1 895 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Onlinekursen är lärarledd och hålls i realtid via gratisprogrammet Zoom.

Att hantera konflikter är en del av livet, oavsett om det handlar om livet utanför jobbet eller arbetslivet. I den här kursen i konflikthantering tar vi utgångspunkt i Thomas Jordans teorier om konflikter och konflikthantering och vi varvar teorier med erfarenhetsutbyte och praktiska ”verktyg”, vårt fokus är praktisk nytta.

Konflikthantering i praktiken
Syftet med kursen är att ytterligare förstå konflikter och konflikters uppbyggnad, öka förståelsen kring egna och andras reaktioner i samband med konflikter samt att få verktyg för såväl analys som hantering. Det kommer även ges möjlighet att arbeta med egna case samt att utbyta erfarenheter. Visst arbete mellan träffarna kan förekomma.

Vem passar Distanskurs i Konflikthantering för?
Kursen passar dig som möter konflikter i din vardag, både privat och i arbetslivet – dvs alla som vill förstå dessa konflikter bättre samt få verktyg för att hantera dem på bra sätt i framtiden.

Pris
Privat 1 895 SEK inkl. moms
Företag 1 895 SEK exkl. moms

Utbildningsstarter
Utbildningen startar varje vår och höst.

Logga för HumaNova
Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök