Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Affärsmannaskap för alla

Expo Media
Organisation & Ledning
Affärsmannaskap för alla beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
50%
Studielängd
2 veckor
Pris
12 375 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

För er som vill öka förståelsen för affärsmannaskap och ledarskap. Ni kommer få en grundläggande verktygslåda i ekonomi och ett nytt tydligare perspektiv på hur beslut kan tas och hur fokus och enkla prioriteringar skapar starkare engagemang, bättre försäljning och ökat resultat.

Innehåll:

  • Affärssimuleringar och kompletterande verktyg med fokus på utmaningar i detaljhandeln – Brädsimulering, Profit navigator, kunskapspass, övningar och tryckt material.
  • Simuleringen finns som en paketerad 1-dagars basutbildning men nyttjas ofta i ett längre utbildningsprogram med flera moduler och verktyg


Expomedia har under flera decennier utvecklat och levererat affärssimuleringar till våra kunder och vi vet att det är ett mycket effektivt sätt att utveckla sin affärsförståelse och sitt ledarskap.

Affärssimuleringar är en metodik som inspirerar, engagerar, har hög inlärningseffekt och är mycket roligt vilket är en viktig komponent för inlärning. Deltagarna lär sig på kort tid hur allting hänger ihop – affärslogik, strategi, företagskultur och värderingar, ledarskap och teamwork och viktigast av allt, mötet med kunden!

Våra lösningar är byggda på flexibla plattformar för att kunna användas på det mest snabba och kostnadseffektiva sättet. Det möjliggör att vi kan anpassa våra lösningar för att passa just er och er bransch. Vi utnyttjar datorer, arbetsdukar eller brädsimuleringar, tablets, mobiler och andra plattformar beroende på vad som passar bäst för kunden. Våra simuleringar kan levereras som klassrum, blended learning eller på distans och kan vara från en halv dag till flera dagars genomförande. Våra program är oftast en kombination av för och efterarbete kombinerat med en fysisk träff. Vi har både branschlösningar såväl som skräddarsydda lösningar.

Utbildningen kommer ge dig kunskaper, praktiska verktyg och insikter. Du kommer få ett större självförtroende i ditt ledarskap.

Utbildningarna genomförs som företagsanpassad under en eller flera dagar men kan också levereras till mindre grupper eller enskilda personer. Kontakta oss via hemsidan för mer information och priser.

Logga för Expo Media
Om Expo Media

Expo Media erbjuder skräddarsydda affärssimuleringar för att hjälpa organisationer att öka sina medarbetares förståelse för affärsmannaskap och samtidigt stärka samarbetet i teamen.

I våra affärssimuleringar är allt baserat på verklighetstrogna situationer där besluten ger konsekvenser och det finns en budget, personal och kunder att förhålla sig till för att nå resultat. Här lär man sig hur en verksamhet drivs och därmed ökar förståelsen för hur den egna organisationens mål ska uppnås.

På Expo Media har vi genomgått Prosci Change Management Certification för att bättre kunna förstå hur förändringar påverkar på individnivå. När vi handleder ledare och chefer tar vi därför med i beräkningen att varje individ behöver vara med på och förstå förändringen för att förändringsprocessen ska bli framgångsrik. 

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök