Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Att Leda

Military Work
Organisation & Ledning
Att Leda beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
8 dagar
Pris
52 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Fördjupa ditt ledarskap!
Diplomeringsutbildning i praktiskt ledarskap. Utbildningen består av fyra fristående kurser som kan läsas var och en för sig men som bygger på varandra. Efter varje kurs fås ett utbildningsbevis i form av ett diplom.

Utbildningen riktar sig till blivande och verksamma chefer och ledare inom olika företag, föreningar, organisationer och myndigheter.

Syftet med Utbildningen är att främja den personliga ledarutvecklingen. Kurserna beskriver och förklarar pedagogiskt hur olika vetenskapliga ledarskapsprocesser fungerar och specificerar vad en ledare kan och bör göra för att bli effektiva ledare, allt utifrån ett vetenskapligt förhållningssätt och beprövad erfarenhet.

Om du väljer att läsa kurserna som program så finns det möjlighet att certifiera dina kunskaper och bli en “Certifierad Ledare”.

De fyra kurserna i utbildningen Att leda är:

  1. Att Leda & Utveckla Sig Själv
  2. Att Leda & Utveckla Andra
  3. Att Leda & Utveckla Team
  4. Att Leda & Utveckla Organisationer


Omfattning
Varje kurs är på två dagar. (sammanlagt 8 dagar)

Pris
Pris för hela programmet på 2+2+2+2 dagar är 42 000 kr ex moms (52 500 kr inkl moms).

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Military Work

Om Military Work

Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Våra utbildningar utgår från ledarskap, grupputveckling och områden där vår militära bakgrund gett oss rätt kunskaper och erfarenheter.

Med bas i rätt utbildningsnivå hjälper vi individer och grupper att fortsätta utvecklas genom kontinuerlig träning och metodutveckling.

Vi har lång erfarenhet från att utbilda och träna individer och grupper i metoder och på olika typer av system på försvarsområdet. Därför kan vi skräddarsy utbildning och träning tillsammans med våra kunder som inte finns i vår ordinarie kurskatalog.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök