Blocket Utbildning är en del av

Certifierad Handledare

Expressa Utbildningscenter AB
Organisation & Ledning
Certifierad Handledare beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
Egen takt
Pris
16 900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Syftet med utbildningen är att ge de allmänna verktyg, färdigheter och kunskaper som behövs för att på ett professionellt sätt kunna handleda enskilda eller grupper på en arbetsplats.

Fokus ligger på att med hjälp av kommunikations- och samtalsverktyg utveckla förmågan att samarbeta, hantera konflikter och bemöta människor. Utbildningen syftar till att öka den personliga utvecklingen samt att öka kunskapen gällande arbetsgruppens psykologi på individ- och gruppnivå. I utbildningen ingår teoretiska studier, praktiska övningar samt handledningssamtal via Skype.

Efter avslutad utbildning förväntas du ha uppnått följande kunskapsmål och färdigheter:

  • Kunskaper i hur man förebygger, hanterar och löser konflikter på en arbetsplats
  • Förmåga att hålla i handledande samtal i en arbetsgrupp
  • Kunskap om psykosocial arbetsmiljö, arbetsgruppers dynamik och roller
  • Kunskap om personlig utveckling
  • Ökad kunskap om känslor och tankar
  • Förmåga att hålla i professionella och rådgivande samtal
  • Förmåga att handleda i beteendeändring i en arbetsgrupp
  • Utvecklad kommunikationsförmåga
  • Utvecklats i rollen som god hjälpare och lyssnare


Start varje månad.

Logga för Expressa Utbildningscenter AB
Om Expressa Utbildningscenter AB

Expressa är ett auktoriserat utbildningsföretag med kontor i Göteborg. Dock spelar det ingen roll var Expressas studenter befinner sig då studierna sker på distans helt utan möten. Vi har svenska studenter som befinner sig i flera olika världsdelar. Distansstudier innebär moget övervägande, ansvar men framförallt en stor frihet för studenterna att läsa när de kan och vill. Att kombinera studierna med ett arbete eller annan sysselsättning är vanligt förekommande bland våra studenter.

Expressa har under åren försökt se var behoven på arbetsmarknaden finns och skapat effektiva utbildningar som möter anställarnas behov. Inom vissa utbildningar gäller det att förbereda studenterna på att de kommer få starta eget företag.
Att utbildningarna ska kunnas genomföras av så många som möjligt är viktigt för Expressa. En andra chans för fler människor är ett motto när utbildningarna skapas och erbjuds alla som känner att de vill byta riktning eller starta upp något helt nytt, trots att gamla betyg och att livssituation kanske känns som ett hinder. Utbildningarna som finns på Expressa är i genrer som pedagogik, socialt arbete, företagsorganisation och omsorg till terapi.

Ett utbildningsföretag med medmänsklighet i åtanke och att genom personlig handledning få uppmuntra och följa studenterna till att få det arbetsliv de önskar.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök