Blocket Utbildning är en del av

Certifierad ledare 2.0

Framfot
Organisation & Ledning
Certifierad ledare 2.0 beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
6 dagar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
46 000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
2020-11-12
Kort om utbildningen

En utbildning i ledarskap på avancerad nivå som både breddar och fördjupar din kompetens som ledare.

Utbildningen Certifierad ledare 2.0 är ett komplett utbildningsprogram med praktiska och behovsanpassade utbildningar som ger dig det du behöver för att nå framgång. Det är en fortsättningsutbildning som bygger på utbildningen Certifierad ledare 1.0. 

Du anpassar själv studietakten efter dina och verksamhetens behov. Mellan de fysiska utbildningsdagarna realiserar du din handlingsplan med support från våra kompetenta utbildare. Det borgar för hållbara resultat och utveckling på riktigt. Efter genomförd chefsutbildning får du en certifiering 2.0 som bekräftelse på din ledarkompetens.

Individuell coachning och extra stöd ingår

I Certifierad ledare 2.0 ingår extra stöd och kvalitetssäkring före, under och efter varje utbildningstillfälle. Dessutom får du två tillfällen med individuell coachning samt diplomering efter utbildningen.

PRAKTISK INFORMATION
2+2+2 dagar
09:00-17:00
Stockholm
Max 10 deltagare

PRIS: 36 800 kr (exkl moms)

Logga för Framfot
Om Framfot

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans.

Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Oavsett om du deltar på distans eller på plats hos oss får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar praktiskt i din vardag, växer i din yrkesroll och når bestående resultat. För dig själv, din grupp och er organisation.

FÖRETAGSUTBILDNING FÖR FRAMGÅNG

Hemligheten? Praktiska och behovsanpassade utbildningar i Ledarskap & Projektledning - Sälj & Marknadsföring - Kommunikation & Retorik - HR & Personal. För dig som vågar bli bäst på det du gör.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök