Blocket Utbildning är en del av

Certifiering i styrelsearbete - Styrelseutbildning

Västsvenska Handelskammaren
Ekonomi
Juridik
Organisation & Ledning
Certifiering i styrelsearbete - Styrelseutbildning beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
1 vecka
Pris
31 125 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Vill du förbättra styrelsearbetet och samspelet mellan styrelsens intressenter? Välkommen till styrelseutbildningen Certifiering i styrelsearbete!

Under styrelseutbildningen Certifiering i styrelsearbete får du en komplett bild av styrelsens ansvar och uppdrag. Du lär dig att agera på varningsklockor i styrelserummet och att förbättra samspelet mellan vd, ägare och styrelsens intressenter. Så att du kan ta nästa steg mot ett strategiskt och affärsutvecklande arbete i styrelserummet.

Certifiering i styrelsearbete är en av våra mest uppskattade utbildningar. Kombinationen av föreläsarnas teoretiska kunskaper och deltagarnas gedigna erfarenheter leder till insiktsfulla samtal. För att du verkligen ska få möjlighet att testa det du lärt dig avslutas utbildningen med ett rollspel där gruppen löser olika dilemman i styrelserummet.

PRIS 24 900 kr
I priset ingår lunch och/eller lättare förtäring. Alla priser är exklusive moms.

Logga för Västsvenska Handelskammaren
Om Västsvenska Handelskammaren

Västsvenska Handelskammaren har ett brett utbildningsprogram för specialister och chefer som utvecklar ditt ledarskap och ger dig de senaste uppdateringarna vad gäller lagar och regler. Vd-utbildningar, Styrelseutbildningar, Styrelseordförandeutbildning, från Ägarlett till ägarstyrt och Export- och importutbildningar. Till oss kommer deltagare från börsnoterade bolag och företag i startgroparna. Stort fokus läggs vid att lära, testa, upptäcka fallgropar och göra om tills det blir rätt. Alltsammans under vägledning av utbildare med gedigen erfarenhet av ämnet.

Västsvenska Handelskammarens 3000 medlemsföretag är grunden för hela vår existens, vi ska vara näringslivets röst genom att företräda våra medlemmars intressen och påverka samhällsbeslut för företagens bästa.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Läs mer och ansök