Blocket Utbildning är en del av

Certifiering i Vd:s roll och ansvar - VD-utbildning

Västsvenska Handelskammaren
Ekonomi
Juridik
Organisation & Ledning
Certifiering i Vd:s roll och ansvar - VD-utbildning beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 veckor
Pris
44 875 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Vd-utbildningen riktar sig till dig som just tackat ja till ett vd-jobb eller är erfaren i vd-rollen och vill få ett kvitto på din kompetens.

Vår vd-utbildning är en av våra mest uppskattade utbildningar. Under ledning av erfarna föreläsare får du verktygen som krävs för att utveckla företaget i samspel med styrelse, ledningsgrupp och företagets intressenter.

Syftet med utbildningen är att ge dig den kompletta bilden av vd-rollen. Du lär dig vad som krävs för att tackla vd-utmaningar som kan uppstå – samtidigt som du lär dig att hantera den dagliga driften och utvecklingen av företagets lönsamhet och organisation.

UTBILDNINGEN RIKTAR SIG TILL
Du som just tackat ja till ett vd-jobb eller är erfaren i vd-rollen och vill få ett kvitto på din kompetens. Vd-utbildningen uppskattas även av ägare och styrelseledamöter som vill fördjupa sig i vd-rollen och göra ett bättre jobb.

PRIS
35 900 kr
I priset ingår lunch och fika. Alla priser är exklusive moms.

Logga för Västsvenska Handelskammaren
Om Västsvenska Handelskammaren

Västsvenska Handelskammaren har ett brett utbildningsprogram för specialister och chefer som utvecklar ditt ledarskap och ger dig de senaste uppdateringarna vad gäller lagar och regler. Vd-utbildningar, Styrelseutbildningar, Styrelseordförandeutbildning, från Ägarlett till ägarstyrt och Export- och importutbildningar. Till oss kommer deltagare från börsnoterade bolag och företag i startgroparna. Stort fokus läggs vid att lära, testa, upptäcka fallgropar och göra om tills det blir rätt. Alltsammans under vägledning av utbildare med gedigen erfarenhet av ämnet.

Västsvenska Handelskammarens 3000 medlemsföretag är grunden för hela vår existens, vi ska vara näringslivets röst genom att företräda våra medlemmars intressen och påverka samhällsbeslut för företagens bästa.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Läs mer och ansök