Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Coachande kommunikation

Sveriges Kommunikatörer
Marknadsföring
Organisation & Ledning
Coachande kommunikation beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
50%
Studielängd
2 dagar
Pris
21 500 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utveckla ett coachande förhållningssätt i ditt yrke som kommunikatör.

Det är skillnad på att vara professionell coach och att använda ett coachande förhållningssätt i sin vanliga yrkesroll som kommunikatör eller chef. Här får du träna på de delar och coachverktyg som är relevanta för dig i din roll och som passar för att utveckla organisationens kommunikativa förmåga.

Du får förståelse för olika kommunikationsstilar, du kan skapa samsyn kring kommunikationsarbetet och du tränar på 10–20 olika strukturer, metoder och verktyg som du sedan direkt kan börja använda i din egen organisation. Du utvecklar även förmågan att coacha dig själv mot motiverande mål och frigöra egen tid för strategiskt kommunikationsarbete.

Under drygt en månad varvas två kurstillfällen med praktisk träning på hemmaplan med den coachande kursledaren som stöd.

Ordinarie pris
17 200 kr ex. moms

Medlemspris
12 900 kr ex. moms

Plats

  • Göteborg
  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Göteborg

Utbildningsstart

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Sveriges Kommunikatörer

Om Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer erbjuder utbildningar inom kommunikation och ledarskap. Vi skräddarsyr också kompetensutveckling för företag och offentliga verksamheter. Vår vision är att kommunikation ska ses som den starka kraft som driver förändring och förflyttar företag och samhälle framåt. Som medlem får du alltid 25 % rabatt på våra kurser och nätverk.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök