Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplom i Hotell Management

Swiss Hotel Management School
Hotell & Restaurang
Organisation & Ledning
Diplom i Hotell Management beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Detta är en intensiv yrkesutbildning där du lär dig allt om hur du driver ett hotell. Förutom studier på campus i Caux, Schweiz, ingår dessutom ett års internationell betald praktik som du kan göra var du vill i världen! Detta ger dig fantastiska möjligheter i form av akademiska kurser men även genom att kunna få arbetserfarenhet och bygga ett nätverk av branschkontakter.

Efter två år på Swiss Hotel Management School har studenterna:

  • Ett års arbetslivserfarenhet.
  • Två rekommendationsbrev.
  • Ett Swiss Certificate in Hotel & Restaurant Operations.


Första året
Under de första 5 månaderna under din utbildning i Schweiz, ligger fokus på Food & Beverage Management. Här kommer du att läsa ett flertal kurser inom just detta ämne. Du lär dig även kostnadskontroll, menyplanering, grundläggande bokföring och kommer även att ta en kurs i personlig utveckling.

Detta gör dig väl förberedd för att åka ut på din första praktik som är 6 månader lång. Denna sker ofta på internationella lyxhotell, allt för att tillämpa kunskaperna du skaffat dig.

Andra året:
Du har nu varit ute på din praktik och när du återvänder till Caux så kommer du att lära dig de operativa delarna i hotell-världen.

Utöver kurser inom Front Office och Rooms Division Management så ingår även moduler inom ledarskap, marknadsföring, event management, bokföring, business-kommunikation och branding. Sedan avslutar du din utbildning med ytterligare 6 månaders praktik och är därmed redo för en framgångsrik internationell karriär inom branschen.

Plats

  • Schweiz

Kommande utbildningsstarter

Schweiz

Utbildningsstart
2021-07-05
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

Schweiz

Utbildningsstart
2021-10-04
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Swiss Hotel Management School

Om Swiss Hotel Management School

Swiss Hotel Management School delar campus med IHTTI School of Hotel Management och här ligger stort fokus på schweizisk gästfrihetskompetens och utbildningarna bygger på internationellt erkända schweiziska traditioner. Här välkomnas över 80 nationaliteter på de två campusen, Caux och Leysin.

SHMS är den första Hotel Management-skolan i världen som fått det prestigefyllda ”Apple Distinguished School”-erkännandet, som visar hur innovativ skolan är. iPad, Mac Books och annat digitalt material används för att inspirera studenternas kreativitet, samarbete och kritiskt tänkande.

På SHMS lär ett professionellt och mycket engagerat team ut en läroplan som är baserad på principerna för ”Swiss Hospitality Touch.”

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök