Feedback som driver resultat

SvD
Organisation & Ledning
Feedback som driver resultat beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris (exkl. moms)
8 900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
12 oktober 2020
Kort om utbildningen

Högpresterande företag arbetar med feedback för att lyckas. Lär dig hur du skapar en stark feedbackkultur som driver resultat och utvecklar dig som ledare.
I samarbete med Schibsted Akademi.

Vad innehåller kursen Feedback som driver resultat?
På Masterclass Feedback får deltagarna verktyg för att ge konkret och relevant feedback till sina medarbetare, kollegor och andra personer. Praktisk träning är i fokus där kursdeltagarna får öva på att använda sig av verktygen. Vi tränar på en rad olika scenarier som deltagarna kan möta i sin vardag. Exemplen är både generella och av specifik natur. Deltagarna får även själva skapa egna situationer att öva på.

Vad du lär dig
Att både kunna ge positiv och negativ feedback är nyckeln för varje ledare som vill nå resultat. Beröm är ofta lättare att ge än negativ kritik, som kan upplevas som utmanande och obehagligt. En operativ ledare bör både kunna ge positiv feedback såväl som att visa sin personal var de kan bättra sig. Här får du verktygen för att lyckas med båda. Du kommer se värdet av att etablera en starkare feedbackkultur och känna dig trygg i hur man gör det.

Vem passar kursen för?

  • Du som ser värdet och nyttan av en stark feedbackkultur
  • Du är kanske chef för ett team och vill få handfasta verktyg som hjälper dig att forma trygga och prestationsinriktade medarbetare, eller har en annan roll i företaget där feedback är en viktig del i arbetet
  • För att få olika perspektiv och nyttja deltagarnas olikheter välkomnar vi deltagare i alla åldrar och från olika branscher
Logga för SvD
Om SvD

Väx med Svenska Dagbladet

Hitta nya vägar på en begränsad marknad, lär dig hur feedback kan skapa framgång eller uppdatera din affärsmodell med hjälp av digitalisering och plattformstänkande.

Anmäl dig till en av våra nya, exklusivt framtagna kurser nu!

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök