Kandidatexamen i Hotell & Design Management

IHTTI School of Hotel Management
Hotell & Restaurang
Kultur & Design
Organisation & Ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Schweiz
5 oktober 2020
Kort om utbildningen

Denna utbildning är perfekt för dig som vill göra karriär inom hotell-, design- och lyxhantering.

Programmet utrustar studenterna med designtänkande färdigheter för att hitta affärslösningar för ledning och kunder. Ledarskapsutveckling är en hörnsten i alla nivåer i programmet.

Examen tilldelas i samarbete med University of Derby, U.K.

Alla studenter som följer utbildningen studerar de två första åren på vårt Caux-campus och fortsätter till vårt Leysin-campus för det tredje och sista året.

Det unika programmet som erbjuds på IHTTI har varit med och utvecklats av våra officiella partners som även besöker campus och anordnar föreläsningar, studiebesök med mera. Det finns även möjlighet för studenterna att jobba direkt med våra partners i projekt och studier. Utbildningen samarbetar med följande företag: HBA (Hirch Bedner Associate), John Paul, Alessi, Trolle & Andaz.

Läs mer och ansök
Om IHTTI School of Hotel Management

IHTTI är en unik skola i ”designstil” som delar campus med S.H.M.S, Swiss Hotel Management School. Här läser du unika utbildningar som fokuserar på kreativitet och Design Management. Tonvikten ligger på studenternas personliga och professionella utveckling, något som ger dig en värdefull kompetens inför din framtid. Skolan är belägen i ett palats i Caux, med en fantastisk utsikt över Montreux och Genevesjön och i skidorten Leysin. 

Det bästa beviset på skolans absoluta världsklass är IHTTI:s före detta studenter, då många av dem har några av världens mest framgångsrika hotellkarriärer och driver några av Skandinaviens bästa hotell.  Efter examen kan du satsa på en karriär inom Hotelldesign, inredningsdesign, PR, marknadsföring, konceptutveckling och mycket mer! 
 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler