Blocket Utbildning är en del av

Kandidatexamen i Hotell & Design Management

Swiss Hotel Management School
Hotell & Restaurang
Kultur & Design
Organisation & Ledning
Kandidatexamen i Hotell & Design Management beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Denna utbildning är perfekt för dig som vill göra karriär inom hotell-, design- och lyxhantering.

Programmet utrustar studenterna med designtänkande färdigheter för att hitta affärslösningar för ledning och kunder. Ledarskapsutveckling är en hörnsten i alla nivåer i programmet.

Examen tilldelas i samarbete med University of Derby, U.K.

Alla studenter som följer utbildningen studerar de två första åren på vårt Caux-campus och fortsätter till vårt Leysin-campus för det tredje och sista året.

Det unika programmet som erbjuds på SHMS har varit med och utvecklats av våra officiella partners som även besöker campus och anordnar föreläsningar, studiebesök med mera. Det finns även möjlighet för studenterna att jobba direkt med våra partners i projekt och studier. Utbildningen samarbetar med följande företag: HBA (Hirch Bedner Associate), John Paul, Alessi, Trolle & Andaz.

Logga för Swiss Hotel Management School
Om Swiss Hotel Management School

Swiss Hotel Management School delar campus med IHTTI School of Hotel Management och här ligger stort fokus på schweizisk gästfrihetskompetens och utbildningarna bygger på internationellt erkända schweiziska traditioner. Här välkomnas över 80 nationaliteter på de två campusen, Caux och Leysin.

SHMS är den första Hotel Management-skolan i världen som fått det prestigefyllda ”Apple Distinguished School”-erkännandet, som visar hur innovativ skolan är. iPad, Mac Books och annat digitalt material används för att inspirera studenternas kreativitet, samarbete och kritiskt tänkande.

På SHMS lär ett professionellt och mycket engagerat team ut en läroplan som är baserad på principerna för ”Swiss Hospitality Touch.”

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök